-->

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Εξοφλούνται και... φεύγουν οι επικουρικοί γιατροί του ΕΣΥ - Θα προσληφθεί νέο επικουρικό προσωπικό


Σημ. <<Δουλειά για όλους...από λίγο>> Έτσι λοιπόν λίγη δουλειά, λίγη ζωή Ακόμα πιο χαμηλά το κεφάλι, χωρίς δικαιώματα, χωρίς προοπτική,χωρίς προσδοκίες πέρα από την καθημερινή ένοια της επιβίωσης. Και λοιπόν; Η ανεργία μειώνεται και η ανάπτυξη έρχεται...και περνάει από πάνω μας!

Την κοινοποίηση της πλήρους απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους επικουρικούς γιατρούς και το λοιπό επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας αναμένουν οι διοικητές όλων των ιδρυμάτων της χώρας.
Παρά το γεγονός ότι από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν υπάρχει καμία οδηγία σχετικά με την τύχη του ως άνω προσωπικού, πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr διαβεβαιώνουν ότι οι επικουρικοί γιατροί και το λοιπό επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας θα εξοφληθούν για τα δεδουλευμένα τους έως την ημέρα της κοινοποίησης της πλήρους απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις διοικήσεις των ιδρυμάτων, ενώ οι διοικήσεις θα ξεκινήσουν από εκείνη, την ίδια ημέρα τις διαδικασίες για τη λύση των συμβάσεων τόσο για τους επικουρικούς γιατρούς όσο και για το λοιπό επικουρικό προσωπικό του ΕΣΥ, συμβάσεις οι οποίες θα έληγαν κανονικά στις 31 Δεκεμβρίου 2018.
Με τα ως άνω δεδομένα, σύμφωνα πάντα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, οι διοικήσεις των νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας θα κινήσουν άμεσα και τις διαδικασίες για την πρόσληψη νέων επικουρικών γιατρών και νέου λοιπού επικουρικού προσωπικού για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ της χώρας μας. 

ygeia360 - Β. Βενιζέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.