-->

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΟΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12μ.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Τις τελευταίες μέρες είμαστε μάρτυρες μιας σειράς αυθαίρετων μετακινήσεων προσωπικού, είτε προς την ΥΠΕ , είτε προς άλλες υπηρεσίες. Με αυταρχικό τρόπο, χωρίς να τηρούνται ούτε καν τα "υπηρεσιακά" προσχήματα, αποδυναμώνουν και με αυτόν τον τρόπο το Νοσοκομείο.
 Το Σωματείο μας, θεωρεί τις συνεχιζόμενες μετακινήσεις προσωπικού, ως μεθοδεύσεις, συντονισμένη προσπάθεια στο βάθος της οποίας είναι η υποβάθμιση και το κλείσιμο του Αμαλία Φλέμιγκ.(δείτε ΕΔΩ)
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πέντε σχεδόν χρόνια μετά από την απόπειρα κλεισίματος του Νοσοκομείου που ανατρέψαμε, και υποσχέσεων για αναβάθμιση και ανάπτυξη από τη σημερινή πολιτική ηγεσία που δεν υλοποιήθηκαν, αναζητείται και πάλι ο τρόπος για να μπει λουκέτο στο Νοσοκομείο.
Όλα αυτά τα χρόνια, τα έχουμε δει όλα. Έχουμε δει συναδέλφους να χάνονται, πάνω στη δουλειά, Νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να δουλεύει χωρίς άδειες και ρεπό, τραπεζοκόμες να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους χωρίς καμία βοήθεια. Έχουμε δει μάγειρα να αρρωσταίνει και να μη μένει κανείς πίσω να μαγειρέψει.
Έχουμε δει όμως και την έκφραση της αγάπης και της εκτίμησης του κόσμου που απευθύνεται στο Νοσοκομείο, έχουμε δει να αυξάνονται οι πολίτες που εξυπηρετούνται παρά τις τραγικές συνθήκες λειτουργίας. Παρά τις ελλείψεις και την ανύπαρκτη υποδομή.
Το τελευταίο "σύστημα" όμως που έχει να κάνει με αυθαίρετες μετακινήσεις προσωπικού και συνολική αποδυνάμωση του Νοσοκομείου, είτε έχουν ευνοιοκρατικό αέρα είτε όχι, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει!
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12μ.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.