-->

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Καταγγελίες για νοσηλευτές που «μετακομίζουν» στη διοίκηση λαμβάνοντας και ανθυγιεινά επιδόματα

Διοικητικές θέσεις καταλαμβάνει νοσηλευτικό προσωπικό 
σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.  

Αυτό καταγγέλουν εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, οι οποίοι κάνουν λόγο για ρουσφετολογικές τοποθετήσεις.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου στην Αττική, όπου νοσηλευτικό προσωπικό απασχολείται σε διοικητικές θέσεις. Την ίδια στιγμή, οι κενές θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού στο σθγκεκριμένο νοσοκομείο είναι στο «κόκκινο».
Και ενώ το νοσοκομείο «αιμορραγεί» από προσωπικό, νοσηλευτές αναλαμβάνουν διοικητικές θέσεις λαμβάνοντας μάλιστα και το ανθυγιεινό επίδομα που προβλέπεται για τους νοσηλευτές! Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα έχει θορυβήσει το υπουργείο Υγείας το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ζητήσει από τις διοικήσεις των νοσοκομείων καταγραφή του προσωπικού και των θέσεων που κατέχουν, ώστε να περιορίσει τα παραπάνω φαινόμενα.

(Σημ. Αντιγράψαμε το παρακάτω δημοσίευμα από το Healthview και το αναρτούμε γιατί ...κάτι θυμίζει από τα δικά μας. Τυχαίο;
Το μοναδικό που αμφισβητούμε στο δημοσίευμα είναι οτι έχει θορυβηθεί το Υπουργείο! Σιγά! αφού αυτοί βγάζουν τις fast track μετακινήσεις και αφήνουν τα τμήματα άδεια από νοσηλευτές και τους ασθενείς ...στον αυτόματο!
Συμπέρασμα 1. Τα ρουσφέτια δεν είναι αποκλειστικό φαινόμενο του Σισμανογλείου- Φλέμιγκ. Συμβαίνουν και αλλού...
 Συμπέρασμα 2. Βάζουμε στοίχημα - που έλεγε κι' άλλος ένας - πως θα μας πούνε πάλι γραφικούς. Όχι παιδιά, δεν είμαστε εμείς γραφικοί - εσείς κόψτε τα ρουσφέτια!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.