-->

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ....ΑΣ ΧΙΟΝΙΣΕ!



Είναι ανοιχτό και εφημερεύει σήμερα, το Αμαλία Φλέμιγκ.

   Παρά το γεγονός πως είναι σε ιδιαίτερα δύσκολο σημείο και οι καιρικές συνθήκες το επηρεάζουν άμεσα, οι εργαζόμενοι με πολλές δυσκολίες και αλλαγές στα προγράμματά τους κατάφεραν και στελέχωσαν το Νοσοκομείο.
Όσοι σήμερα χρειάστηκε να μετακινηθούν, όχι μόνο στα "Βόρεια" αλλά και σ' ολόκληρη την Αττική γνώρισαν από πρώτο χέρι πως ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορήσουν και να βγούν από τα αποκλεισμένα στενά στους κεντρικούς δρόμους.
Από χτές αργά και οπωσδήποτε από τα ξημερώματα σήμερα, οι εξωτερικοί χώροι του Νοσοκομείου είχαν παγώσει λόφω της μεγάλης χιονόπτωσης, παρά το αλάτι που είχε ριχτεί από το βράδυ. Η γνωστή "ανηφόρα του Τσαγκάρη" μέχρι τις 9-10 το πρωϊ, αν και είχε ξεχιονιστεί ήταν σε αρκετά σημεία παγωμένη και τα αυτοκίνητα χωρίς αλυσίδες έκαναν...σλάλομ. Πολλοί εργαζόμενοι ανέβηκαν με αυτό τον τρόπο, ευτυχώς χωρίς απρόοπτα.
Οι εργαζόμενοι από το πρωϊ πήραν τα φτυάρια, ξεχιόνισαν τις εισόδους και έριξαν αλάτι εξασφαλίζοντας την ασφαλή προσέλευση των ασθενών. Με τη συνδρομή της πολιτικής προστασίας και του Δήμου, η εφημερία το μεσημέρι ξεκίνησε κανονικά και ελπίζουμε να συνεχιστεί χωρίς απρόοπτα.
Οι εργαζόμενοι, με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, έκαναν τα αδύνατα-δυνατά να έρθουν σήμερα - μέρα εφημερίας - στη δουλειά ακόμα και με τα πόδια! Είναι χαρακτριστικό πως στην περιοχή και όχι μόνο, σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, ελάχιστοι εργαζόμενοι κατάφεραν να πάνε στη δουλειά τους, ενώ πολλά καταστήματα ήταν μέχρι αργά κλειστά.

Πέρα όμως από τα αστεία, το Αμαλία Φλέμιγκ που στηρίζεται στους εργαζόμενους του και στο λαό της περιοχής, δεν αγωνίζεται μόνο ενάντια στα καιρικά φαινόμενα, (Εδώ δεν κατάφερε να μας κλείσει ο Άδωνης, θα τα καταφέρει ένας χιονιάς ;) αγωνίζεται να κρατηθεί ανοιχτό και να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε όσους έχουν ανάγκη, με ελάχιστο προσωπικό, με καταργημένες υποδομές και κλινικές που δεν ξανα-λειτούργησαν, με κακή υλικοτεχνική υποδομή και συντήρηση.
Παρ' όλα αυτά υποδέχεται και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες κάθε χρόνο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.