-->

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε ή ακούμε διάφορα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν στο νοσοκομείο μας και βέβαια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

  Αυτή τη φορά διαβάσαμε στην ιστοσελίδα marousiotika.gr ότι θάλαμοι που ήταν κλειστοί στην Πτέρυγα Τσαγκάρη έχουν ήδη ετοιμαστεί ενώ ετοιμάζεται η Πτέρυγα Μπόμπολα προκειμένου να υποδεχτεί ασθενείς από τον κορονοϊό. 

   Υπόσχεται μάλιστα ο ανώνυμος συντάκτης, αναλυτικό ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες.
   Προφανώς το "ρεπορτάζ" του δεν περιελάμβανε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και το Σωματείο προκειμένου στοιχειωδώς να διασταυρωθεί η "είδηση".
(Βεβαίως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σχεδιάζει η πολιτική ηγεσία γενικότερα για το νοσοκομείο, πόσο μάλλον που ο διοικητής του νοσοκομείου σε μία αυταρχική επίδειξη της εξουσίας του και απαξίωσης των εργαζόμενων υποσχέθηκε ότι θα μας ξαναδεί...το 21!!!)

Εκείνο πάντως πού μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τον συντάκτη του άρθρου, αλλά και τους αναγνώστες του, είναι πως δεν είναι αλήθεια ότι άνοιξαν κλειστοί θάλαμοι στην Πτέρυγα τσαγκάρη ούτε είναι αλήθεια πώς ετοιμάζεται η Πτέρυγα Μπόμπολα.
Αυτή ιδιαίτερα η πληροφορία για την Πτ. Μπόμπολα δεν αντέχει ούτε στη δικαιολογία του λάθους, Αφού θα αρκούσε κάποιος να περάσει απέξω για να διαπιστώσει... τον οργασμό εργασιών που δεν γίνονται.  Αν μάλιστα είχε κάνει τον κόπο να μας ρωτήσει θα του λέγαμε πως με τα σημερινά δεδομένα το να ετοιμαστεί η πτέρυγα (κάτι που εμείς οι εργαζόμενοι το διεκδικούμε εδώ και χρόνια) απαιτεί εργασίες μηνών.
Τέλος, για άλλη μία φορά, παρακαλούμε όσους έχουν πληροφορίες για το νοσοκομείο μας πριν τις αναπαραγάγουν να τις διασταυρώνουν. 
Το σωματείο εργαζομένων είναι πρόθυμο να συμβάλλει στην ενημέρωση του κόσμου με υπευθυνότητα και ακρίβεια οπότε ζητηθεί. Άλλωστε είναι κάτι πού σεβόμενοι το λαό της περιοχής που μας εμπιστεύεται και μας στηρίζει το κάνουμε συχνά πυκνά. 
Τώρα για όσους έχουν άλλους σκοπούς... ιδιαίτερα στις μέρες που ζούμε, προφανώς και δεν τους αφορά η καλόπιστη κριτική και διάψευση της είδησης (τουλάχιστον για όσα μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια) που κάνουμε παραπάνω.
Οι αναγνώστες πάντως ας είναι υποψιασμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.