-->

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

UPDATE> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ 20 € ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ.

UPDATE: Μετά από σχετική έρευνα, διαπιστώσαμε πως είτε δεν έχουν κρατηθεί σε όλους απ' όσους έχουν δυνατότητα υπερανάληψης  τα 20€, είτε έχουν κρατηθεί σε άλλες ημερομηνίες (συνήθως μέσα στον Μάρτη). Πάντως, όποιος έχει internet banking, μπορεί να διαπιστώσει αν έχει "ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΥΠΕΡΑΝΑΛΗΨΗΣ" όπως το ονομάζει η τράπεζα. Από την καρτέλα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, κάνετε κλικ επάνω στο IBANK και όταν ανοίξει , βλέπετε αν υπάρχει η σημείωση "ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΥΠΕΡΑΝΑΛΗΨΗΣ". Άλλος τρόπος βέβαια είναι να ρωτήσετε την Τράπεζα...

Στα "ψιλά", με δύο γραμμές στο τέλος των ενημερωτικών, τυπικά (γιατί ουσιαστικά κανείς δεν τα είδε) ενημέρωσε η Εθνική Τράπεζα τους προηγούμενους μήνες ότι επιβάλλει ένα νέο χαράτσι - προμήθεια υπερανάληψης 20 € το χρόνο - που προστίθεται σε όλα τα υπόλοιπα.

ΑΦΟΡΑ όσους συναδέλφους έχουν το μισθοδοτικό τους λογαριασμό στην Εθνική, και έχουν ενεργοποιήσει, από τότε που ανοίχτηκε ο λογαριασμός ή αργότερα, το δικαίωμα υπερανάληψης.


 ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, μπορούμε να διαπιστώσουμε αν ο λογαριασμός μας έχει ενεργοποιημένη υπερανάληψη, από το χαρτάκι κίνησης λογαριασμού. Αν έχει κρατηθεί το εικοσάρικο, στις 6/4/20 θα πρέπει να υπάρχει κράτηση 20 € με την ένδειξη "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ". 

 Σε επικοινωνία που είχαμε με την τράπεζα μας ενημέρωσαν ότι στην περίπτωση που δεν θέλουμε να χρεωνόμαστε αυτή την προμήθεια, και να μας επιστραφεί το ποσό που κρατήθηκε, πρέπει να πάει ΑΤΟΜΙΚΑ ο εργαζόμενος σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής και να καταθέσει σχετική αίτηση διακοπής της δυνατότητας υπερανάληψης. (ομαδικές αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές) 

 Για τη διευκόλυνση τους οι συνάδελφοι μπορούν να κατεβάσουν από ΕΔΩ ένα υπόδειγμα της αίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.