-->

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΙΤΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και ΔΗΜΟΤΩΝ η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Πτ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ ως ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ!

ΚΟΙΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ η επαναλειτουργία της Πτ. Μπόμπολα του Α. Φλέμιγκ ως Νοσοκομείο, που θα προσφέρει "ανάσα" περίθαλψης όχι μόνο στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη την Αττική.

Αυτή είναι η κοινή διαπίστωση της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε χτες, στην οποία εκτός από εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής παραβρέθηκαν και πήραν το λόγο δημοτικοί σύμβουλοι από την πλειοψηφία των παρατάξεων του Δήμου.
Στις τοποθετήσεις τους επιβεβαίωσαν όχι μόνο την αντίθεσή τους στην προοπτική μετατροπής της Πτέρυγας σε Νηπιαγωγείο, αλλά και όλα όσα έχει καταγγείλει το Σωματείο, για την ανυπαρξία απόφασης του Δημ. Συμβουλίου, την πλήρη παράνομη δραστηριότητα που συντελείται αυτή τη στιγμή σε σχέση με την "εισβολή" της Δημάρχου στην Πτ. Μπόμπολα.
Το Σωματείο, στην τοποθέτησή του ανέφερε πως το γεγονός της θρασύτητας με την οποία ενεργούν, την "εμπλοκή" διαφορετικών Υπουργείων και υπηρεσιών, την περιφρόνηση κάθε νομιμότητας και τον "χορό εκατομμυρίων" γύρω από όλη αυτή την ιστορία αποδεικνύει πως πρόκειται για κεντρική κυβερνητική, πολιτική απόφαση. 
Σκοπός, να καταργηθεί ολόκληρη η Πτέρυγα από Νοσοκομειακός χώρος που είναι και να ακυρωθεί κάθε προοπτική επαναλειτουργίας της. Η δικαιολογία τεσσάρων αιθουσών προσχολικής αγωγής για να κλείσει ολόκληρο νοσοκομειακό συγκρότημα προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων!

Τραγική ειρωνεία! Η Φωτο είναι από 
τα "έργα" του Δ. Πεντέληςστην Πτ. Μπόμπολα!
ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ Η ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ!
Ταυτόχρονα η τραγική κατάσταση που βιώνουν ασθενείς και εργαζόμενοι στο Α. Φλέμιγκ, η μετατροπή του σε Νοσοκομείο υποστήριξης covid, μέσα σε επικίνδυνες συνθήκες και χωρίς να τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα σχέδια απόσυρσής του από την εφημερία δείχνουν πως προσπαθούν να (ξανα) βάλουν μπροστά το σχέδιο για οριστικό λουκέτο σε ολόκληρο το Νοσοκομείο.

Το σωματείο και οι κάτοικοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με πολύμορφες κινητοποιήσεις, με σκοπό και αυτή τη φορά να σωθεί το Νοσοκομείο που εξυπηρετεί κάθε μήνα 4.000 πολίτες.

Είναι ανάγκη, τόσο να ενημερωθεί ο λαός της περιοχής και όλης της Αθήνας για την κατάσταση του Νοσοκομείου, να διαλυθεί η σκόπιμη "θολούρα" και παραπληροφόρηση και να εκφραστεί η απαίτηση του κόσμου για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Για τη διασφάλιση της υγείας και της ζωής ασθενών και προσωπικού που αυτή τη στιγμή είναι σε κίνδυνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.