-->

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Πτ. Μπόμπολα: Ανακοίνωση από τη Δημοτική Παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης"

Είναι γνωστή και πάγια η θέση των εργαζομένων στο Φλέμιγκ, πως θεωρούμε το ζήτημα της επαναλειτουργίας της Πτ. Μπόμπολα, κρίσιμο τόσο για τις υγειονομικές ανάγκες της περιοχής, όσο και για την ύπαρξη ολόκληρου του Φλέμιγκ. Γνωστή είναι και η θέση μας για τις ενέργειες του Δήμου (πχ ΕΔΩ) σχετικά με την "αρπαγή" και την εγκληματική "του προσπάθεια να αποκλείσει κάθε δυνατότητα για την αξιοποίησή της σαν Νοσοκομείο,ιδιαίτερα μέσα σ' αυτές τις συνθήκες "θανάτου", και δοκιμασίας του λαού μας. Γι' αυτό εξάλλου και κάνουμε κάθε προσπάθεια να ενημερώσουμε το λαό της περιοχής, να ζητήσουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη του. Μία προσπάθεια που φαίνεται πως φέρνει αποτελέσματα...


Από τη Δημοτική Παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης" λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρεται εκτενώς στην κατάσταση του Νοσοκομείου και στην πτ. Μπόμπολα.
Από αυτή την ανακοίνωση (ολόκληρη αμέσως παρακάτω) αντιγράφουμε:  

<<...Το νέο επεισόδιο στο «θρίλερ» του ξηλώματος του «Αμαλία Φλέμινγκ» έχει πρωταγωνίστρια τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου. Ήθελαν να γράψουν το φινάλε, αλλά πιάστηκαν στα πράσα. 
Πάνω στη «φούρια» τους να ξεμπερδεύουν με το Νοσοκομείο, όπως έπραξαν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, προέβησαν σε παράτυπες ενέργειες, σε δημιουργία εγγράφων και σε εκταμιεύσεις ποσών που ελέγχονται ακόμα και για την τυπική τους νομιμότητα, εκθέτοντας παράλληλα και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ρωτάμε, πότε συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τη σύμβαση παραχώρησης της πτέρυγας «Μπόμπολα»; 
Γιατί η Διοίκηση πλήρωσε με απευθείας ανάθεση για την «ανακαίνιση» χωρίς ο χώρος να έχει περιέλθει στο Δήμο; 
Η Διοίκηση οφείλει να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το σχεδιασμό της για το κτίριο και για όλη την έκταση του Νοσοκομείου, καθώς κανένας πια δεν της έχει εμπιστοσύνη. 
Είναι έκθετη για παρεμπόδιση αξιοποίησης της πτέρυγας με κλίνες για Covid-19, ενόψει και των σχετικών δημοσιευμάτων. 
Η Διοίκηση του Δήμου αρχικά έπαιξε με δυνάμεις που έσπερναν φασιστικό - εθνικιστικό δηλητήριο, όταν δήθεν νοιαζόταν για να μείνει η πτέρυγα «Μπόμπολα» Νοσοκομείο. Ύστερα έβαλε παιδιά σε προκάτ κτίρια της πτέρυγας, αποδεικνύοντας πως ούτε τις ανάγκες της Προσχολικής Αγωγής μπορεί και θέλει να καλύψει. 
Προειδοποιούμε ότι δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια! Διεκδικούμε την άμεση επαναλειτουργία και τη στελέχωση όλων των Νοσοκομείων που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον αφορά την ίδια τη ζωή του λαού μας μέσα στην πανδημία. Να εφαρμοστεί ο νέος Οργανισμός για την ανάπτυξη του «Αμαλία Φλέμινγκ». Να μην αλλάξει η χρήση του κτιρίου και του οικοπέδου της πτέρυγας «Μπόμπολα». Η πτέρυγα «Μπόμπολα» είναι και θα παραμείνει Νοσοκομείο! >>


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.