-->

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ! ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

Είναι γνωστό  πως το Σωματείο μαζί με τους εργαζόμενους, δίνουμε την καθημερινή μάχη όχι μόνο της πανδημίας αλλά και της επιβίωσης του Νοσοκομείου μας. Από το 13 και μετά, χρειάστηκε να τα βάλουμε κυριολεκτικά με "θεούς και δαίμονες". Το τελευταίο μάλιστα διάστημα αυτή η μάχη εντάθηκε γιατί και οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες. Ακριβώς μέσα σ' αυτές τις συνθήκες, (ίσως και λόγω αυτών) βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την απόπειρα μιας ακόμα υποβάθμισης του Νοσοκομείου, που ξέρουμε ότι οδηγεί στο κλείσιμό του αμέσως μετά την "κρίση".
Αντί να ανοίξουν την πτ. Μπόμπολα, κλείνουν την Παθολογική, βγάζουν το Νοσοκομείο από την εφημερία πόλης, μας υποχρεώνουν να νοσηλεύουμε αποκλειστικά ασθενείς με covid και μας αποστερούν από κάθε δομή περίθαλψης που κρατούσε το Φλέμιγκ ζωντανό.
Όλοι εμείς που ζούμε αυτή την κατάσταση στο πετσί μας, φέρουμε πως η μάχη δεν είναι μόνο υγειονομική, είναι και κοινωνική! Ξέρουμε πως θα μείνουμε ζωντανοί εμείς και οι ασθενείς μας, όλα τα δημόσια Νοσοκομεία, όχι με ψεύτικα χειροκροτήματα (σταμάτησαν κι' αυτά) μόνο αν το απαιτήσει ο κόσμος. Μαζικά και ανυποχώρητα! Γι' αυτό βάλαμε σκοπό να σπάσουμε το φράγμα της σιωπής και του αποκλεισμού από τα ΜΜΕ. Να μάθει ο κόσμος επιτέλους την αλήθεια. Αυτή προσπάθεια φαίνεται οτι φέρνει σιγά - σιγά αποτελέσματα. Εμείς συνεχίζουμε! 
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που δεν κάνουν το άσπρο μαύρο, που δεν διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με μισο-αλήθειες και μισο -ψέμματα, με λαϊκισμούς και αναθέματα. Τα ευχαριστούμε όχι που μας κάνουν τη "χάρη". Τα ευχαριστούμε που κάνουν τη δουλειά τους!

Από ό,τι έχει πέσει στην αντίληψή μας: 















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.