-->

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ - ΦΛΕΜΙΓΚ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ...


Η κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε αποφασιστεί, ενάντια στην κατάρρευση των Νοσοκομείων της περιοχής, ενάντια στην υποστελέχωση, τη μετατροπή των Νοσοκομείων σε μίας νόσου, στις επερχόμενες απολύσεις συμβασιούχων...
αναβάλλεται λόγω των σκληρών καιρικών συνθηκών που καθιστούν από δύσκολη έως αδύνατη όχι μόνο την κινητοποίηση αλλά ακόμα και την απλή κυκλοφορία στους δρόμους της περιοχής μας.

Η πολυδιαφημισμένη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού, που αποδείχτηκε...χάρτινη και έλειωσε με τις πρώτες νιφάδες λειτούργησε τελικά υπέρ όλων όσων καθόλου δεν "βολεύονται" με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Η αναβολή λοιπόν της κινητοποίησης είναι επιβεβλημένη και λόγω των έκτακτων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί στον πληθυσμό της περιοχής αλλά και λόγω της  τραγικής κατάσταση που επικράτησε αυτές τις ημέρες στα νοσοκομεία μας, που σε μεγάλο μέρος είναι ακόμα αποκλεισμένα. Ταλαιπώρησε όχι μόνο τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενους. Πολλοί παραμένουν για τρίτη μέρα στο Νοσοκομείο υποχρεωμένοι σε διπλο - τριπλοβάρδιες και αναγκάζονται να ξεχωνίζουν οι ίδιοι μεγάλο μέρος του Νοσοκομείου αφού  η παρέμβαση του Δήμου υπήρξε ...επιεικώς ελλιπής  (αλλιώς δεν θα είμαστε ακόμα σε μεγάλο μέρος εγκλωβισμένοι).

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.