-->

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Πάλι μίας Νόσου το ΦΛΕΜΙΓΚ;




Δεν είχαμε μαντικές ικανότητες, όταν 
προχτές γράφαμε  πως η εξέλιξη της πανδημίας με τα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και την αλματώδη αύξηση των εισαγωγών, θα μετέτρεπε το Νοσοκομείο ξανά σε μίας νόσου (τυπικά ή άτυπα).
Όλα πλέον δείχνουν πως αυτή θα είναι η κατάληξη, και μάλιστα επισήμως, η οποία φυσικά θα οδηγήσει και στην εξαίρεσή του από τις εφημερίες - έστω αυτές τις "μισερές" εφημερίες ως τις 11 το βράδυ, λόγω της έλλειψης προσωπικού , ειδικοτήτων γιατρών κλπ.

Με αυτές τις εξελίξεις γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ η ενίσχυση με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, να επιστρέψουν ΑΜΕΣΑ όλοι οι μετακινημένοι συνάδελφοι σε άλλα Νοσοκομεία, να γίνουν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος- αντίθετα να παραμείνουν στη δουλειά και να μονιμοποιηθούν. Να γυρίσουν στη δουλειά οι συνάδελφοι σε αναστολή, να ανοίξουν τα κλειστά Νοσοκομεία...

Όσο για τους ήδη υπηρετούντες "ήρωες" ας μη σκεφτεί κανείς το κόψιμο της άδειάς τους! 
Έτσι κι΄ αλλιώς πρόκειται μόνο για λίγες μέρες από τις πολλές δεκάδες, χρωστούμενες από το 20 και το 21, χωρίς να υπολογίζουμε και τα χρωστούμενα ρεπό!  Δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη για να βγει ο χειμώνας. 
Μπορεί η πολιτική ηγεσία να κήρυξε μόλις ένα μήνα πριν τη λήξη της πανδημίας, οι μάσκες να μην είναι πλέον απαραίτητες, τα μέτρα προστασίας και οι ΜΕΘ να μη χρειάζονται ... αλλά κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον ιό να μην κυκλοφορεί και τους ασθενείς να μην κολλάνε! 
Μέχρι τότε όμως πρέπει να σωθούν ζωές και αυτό δεν γίνεται με χειροκροτήματα (για να παραμείνουμε κόσμιοι και να μη θυμίσουμε άλλες εύστοχες παροιμίες που λέει ο λαός μας...)
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.