-->

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ “Εισβολή” αστυνομικών σε μονάδα για να προσάγουν αναίτια εργαζόμενη με χειροπέδες!


Σιδηροδέσμια οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος μια ντουζίνα αστυνομικοί εργαζόμενη σε γραμματεία του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από απαίτηση πολίτη.
Συγκεκριμένα, η πολίτης κάλεσε την αστυνομία για εξακρίβωση στοιχείων της εργαζόμενης δηλώνοντες ότι θέλει να  καταθέσει μήνυση εναντίον της. Η αστυνομία παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε μήνυση, εισέβαλε στη ΜΕΘ με σκοπό να προσαγάγει την εργαζόμενη. Όταν η εργαζόμενη τους είπε ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και θα έπρεπε να το εξασφαλίσει προκειμένου να μη μείνει μόνο του, κάλεσαν ενισχύσεις, της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Απέναντι σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια των αστυνομικών υπήρξε κύμα αντιδράσεων από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που απαιτούσαν την άμεση απελευθέρωση της εργαζόμενης.
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και την παρέμβαση του Σωματείου η αστυνομία απελευθέρωσε τελικά μετά από μερικές ώρες την εργαζόμενη χωρίς να της ασκηθεί καμία δίωξη.
Δυστυχώς αυτή η ενέργεια δεν είναι η μοναδική αφού αντίστοιχες έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν απέναντι σε υγειονομικούς. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση μετά τα χειροκροτήματα απαντά με τρομοκρατία και συλλήψεις υγειονομικών. Οι ευθύνες της Κυβέρνησης και του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για τέτοιες ενέργειες είναι τεράστιες.
Το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει το κλίμα τρομοκρατίας και καλεί αύριο Τετάρτη στις 10.30 π.μ. σε συγκέντρωση στα ΤΕΠ και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.