-->

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πως θα κάνει την αξιολόγηση ο Μ. Βορίδης. Τι είπε στην ΠΟΕΔΗΝ

Σημ. Σκοπός της ανάρτησής μας δεν είναι βέβαια να προβάλλουμε την ... σιδηρά θέληση του Υπουργείου, άλλωστε στους περισσότερους συναδέλφους είναι γνωστή η δήλωση αυτή του Υπουργού. (Μόνο τα...παπαγαλάκια δεν την έχουν ακούσει και συνεχίζουν την τρομοκρατία) Πάντως και μόνο το γεγονός της δήλωσης, δείχνει πόσο έχουν στριμωχτεί και αυτό διότι δεν έχουν μόνο πρακτικά κωλύματα αλλά και πολιτικά.  Όσο για το αν θα εφαρμοστεί τελικά η αξιολόγηση, αυτό μάλλον δεν εξαρτάται πλέον από την Κυβέρνηση.
Με δεδομένη την αντίδραση των εργαζομένων, μάλλον εξαρτάται περισσότερο από τη συνδικαλιστική ηγεσία μας αλλά κυρίως από τη δική μας στάση και αποφασιστικότητα.
Γι αυτό λέμε πως παρά την όποια αισιοδοξία η μάχη δεν έχει κριθεί ακόμη. Από μας εξαρτάται!!!

23/07/2014 17:53

Πως θα κάνει την αξιολόγηση ο Μ. Βορίδης. Τι είπε στην ΠΟΕΔΗΝ

"Δε θα τιμωρηθεί κανείς και δε θα υπάρξει πειθαρχική δίωξη για όσους δεν συμπλήρωσαν τα φύλλα αξιολόγησης, αλλά η Αξιολόγηση θα γίνει".
Πως θα κάνει την αξιολόγηση ο Μ. Βορίδης. Τι είπε στην ΠΟΕΔΗΝΑυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης στην αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων νοσηλευτών των νοσοκομείων έξω από το υπουργείο Υγείας, με την οποία συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ τόνισε στον υπουργό ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν οι υγειονομικοί στο συστημα αξιολόγησης, δηλώνοντας τα πρωτοφανή ποσοστά συγκέντρωσης των Φύλλων Αξιολόγησης στα Σωματεία σε ποσοστό που αγγίζει το 90 – 95%.
Ο Υπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει την Αξιολόγηση. Μάλιστα σχεδιάζει την εφαρμογή της Αξιολόγησης από τους Προϊσταμένους των Οργανικών Μονάδων χωρίς να προηγηθεί η αυτοαξιολόγηση όπως ορίζει ο Νόμος 4250/2014.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι απάντησαν στον υπουργό ότι «η παράνομη αυτή πράξη θα απαντηθεί δυναμικά – μαζικά».


Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου