-->

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Με τραγικό τρόπο επαληθεύονται οι φόβοι των εργαζομένων στα Νοσοκομεία περιοχής, μόλις λίγες μέρες μετά το "Δημόσιο Απολογισμό" που έκανε η Διοίκηση με την παρουσία μάλιστα και του ίδιου του Υπουργού Υγείας.
Ακόμα δεν έχουν ξεχαστεί οι πλουμιστές παρουσιάσεις με τα στοιχεία της ανάπτυξης, τα οικονομικά μεγέθη και τις υποσχέσεις για λαμπρό μέλλον και τα Νοσοκομεία καταρρέουν ακόμα περισσότερο, ακόμα πιο γρήγορα.
Μετά τις μετακινήσεις προσωπικού, τις ελλείψεις σε όλες τις ειδικότητες, τα ρουσφέτια που καλά κρατούν, την πρόσφατη απόπειρα να κλείσει το βηματοδοτικό εργαστήριο που αποτρέψαμε την τελευταία στιγμή, ήρθε η σειρά να κλείσει και η ΩΡΛ κλινική του Παίδων.
(Ποιός αποφάσισε και γιατί πως δεν "χρειάζεται" ωρλ κλινική παίδων στην Πεντέλη....
Με ποιά...σουρεαλιστική κωλοτούμπα θα εξηγήσει άραγε, ή  πολιτική ηγεσία και η διοίκηση αυτές τις αποφάσεις;)
 Όσο τάζουν ανάπτυξη και άνοιγμα νέων κλινικών στις δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις, στην πραγματικότητα βάζουν λουκέτο σε υποδομές (κλινικές, εργαστήρια, υπηρεσίες) που ήδη λειτουργούν στα Νοσοκομεία μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΙΔΩΝ" !
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, 
ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΥΚΕΤΑ!
 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.