-->

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ; Διοίκηση ΥΠΕ και Νοσοκομείου δεν ησυχάζουν στον Α. Σάββα. Συνεχίζουν να τρομοκρατούν εργαζόμενους.

Αγ. Σάββας: Καταγγελία-σοκ για εκβιασμό υγειονομικού
Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Νοσοκομείου << Ο Αγιος Σάββας >>. Συγκεκριμένα, η καταγγελία κάνει λόγο για εκφοβισμό και τραμπουκισμό υγειονομικού υπαλλήλου από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως συναδέλφισσά τους έπεσε θύμα απίστευτου μένους και απειλών γιατί μπήκε σε καραντίνα και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ης παράλογες απαιτήσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας» και να εξυπηρετήσει παράλληλα καθήκοντα και στο Νοσοκομείο «Ελπίς».
Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ότι η Αγγελική Γεωργούλη, διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του «Αγίου Σάββα», πέραν του ότι διώκεται από το νοσοκομείο, όπου εργάζεται 25 χρόνια, δέχτηκε και τηλέφωνο εκτός υπηρεσίας της από τον υπεάρχη Παναγιώτη Στάθη.
0 Παναγιώτης Στάθης, διοικητής της 1 ης ΥΠΕ Αττικής, ο οποίος κάλεσε την Αγγελική Γεωργούλη, βρισκόμενος εκτός εαυτού και κάνοντας κατάχρηση εξουσίας μέσα σ’ ένα αυταρχικό παραλήρημα, μεταξύ άλλων, πολλών απειλών, ειρωνειών και εκφοβισμών, που θύμιζε παλιές μεθόδους κακών εποχών, είπε: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Πόσα χρόνια εργάζεσαι; Είκοσι πέντε; Εικοστό έκτο έτος εργασίας δεν θα δεις. Τι σημαίνει ότι είσαι διευθύντρια και κάνεις έργα, θα τα ελέγξουμε να δούμε τι κάνεις. Τι δημόσιος υπάλληλος είσαι εσύ που δεν υπακούς στις εντολές του διοικητή σου; Πώς την έχετε δει εσείς οι δημόσιοι υπάλληλος ποιος σας τα 'μάθε αυτά και τα κάνετε, θα σας δείξω εγώ. Αν αύριο (σ.σ. Σάββατο 8/5) δεν παρουσιαστείς στο ‘Έλπίς" να ετοιμαστείς για απολογία, θα χάσεις τη θέση σου, θα φύγεις από διευθύντρια, θα σε διώξω, θα σε στείλω στην επαρχία θα σου δείξω ποιος είμαι».
«Η δίωξη της Αγγελικής Γεωργούλη δεν θα περάσει και όσοι τραμπουκίζουν και απειλούν τους εργαζομένους θα πάρουν στο τέλος αυτό που τους αξίζει» προειδοποιεί η Ενωτικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ο Αγιος Σάββας». 
Πήραμε την είδηση από την εφ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 14/5/21. Μόλις μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τους συναδέλφους στον Α.Σάββα θα ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.