-->

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΦΗΜΕΣ Η ΟΧΙ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

  

Δικαιολογημένα ανησύχησαν και "αγρίεψαν" οι συνάδελφοι όταν κυκλοφόρησαν στο Νοσοκομείο φήμες περί επικείμενης μεταφοράς (;) του Φλέμιγκ στο ΓΟΝΚ, που τάχα ανακοίνωσε σε συγκέντρωση στο αμφιθέατρο ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί.
   Όπως διαπιστώσαμε όμως, από παρόντες στην συνάντηση αυτή, τίποτα τέτοιο δεν ειπώθηκε. Πιθανόν παρερμηνεύτηκε το αίτημα των γιατρών που ήδη υπηρετούν στο ΓΟΝΚ και προέρχονται από το Φλέμιγκ να τακτοποιηθεί η υπηρεσιακή τους κατάσταση.
Φαίνεται λοιπόν πως, στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον, πρόκειται για κλασσική ράδιο-αρβύλα. Άλλωστε τέτοιες αποφάσεις και σχεδιασμοί, δεν ανακοινώνονται από αμφιθεάτρου! (Τώρα για το αν και τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στις συναντήσεις...κορυφής, δεν παίρνουμε όρκο).
   Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ που υποστηρίζουν λίγο-πολύ το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας (με όποια δικαιολογία). Υπάρχουν ακόμα παράγοντες που έχουν υιοθετήσει την ουσία των απόψεων του κ. Γεωργιάδη.(Για τους φίλους "ΑΔΩΝΗΣ").
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ. 
ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
(και μια που το' φερε η κουβέντα, ορισμένοι να σταματήσουν τις ενέργειες για οριστικό κλείσιμο της Πτ. Μπόμπολα. - αλλά επ' αυτού θα επανέλθουμε... )

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.