-->

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΙΣΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!


Έρχεται λοιπόν και θέλει να κάνει προεκλογικό αγώνα στα Νοσοκομεία μας!
Ο πιστός υπηρέτης της Τρόϊκα, ο άνθρωπος που έβαλε λουκέτο σε 12 Νοσοκομεία!
Αυτός που, χάρη στους αγώνες μας, δεν κατάφερε να κλείσει το Α.Φλέμιγκ, επιστρέφει στα Νοσοκομεία μας. Αυτός που όταν αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε το Νοσοκομείο ανοιχτό μας έβριζε από τηλεοράσεως ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ! Ας έρθει λοιπόν!
Να του δείξουμε πως έχει καταντήσει η Πτ. Μπόμπολα, πως ρημάζουν τα Χειρουργεία της, που ήταν οι θάλαμοι της Πνευμονολογικής, της Ουρολογικής ,της Οφθαλμολογικής, των Νεφρολόγων. 
Να του δείξουμε πως καταρρέουν τα εργαστήρια, πως το Φαρμακείο του Νοσοκομείου είναι σήμερα αποθήκη για φακέλλους. Πως ταλαιπωρούνται εργαζόμενοι των Νοσοκομείων και οι ασθενείς πέρα-δώθε στο Σισμανόγλειο και στα άλλα Νοσοκομεία, εξ' αιτίας των υπηρεσιών που κατάργησε.

Δεν πέρασε τότε η απόφασή της αντιλαϊκής του πολιτικής να κλείσει το Α. Φλέμιγκ. Βρήκε απέναντί του ενωμένους όλους τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων μας. Βρήκε απέναντί του το λαό της περιοχής. Κατάφερε να σκορπίσει 300 εργαζόμενους και να αφήσει το Νοσοκομείο να παραπαίει.

Γι' αυτό αγωνιζόμαστε σήμερα, να ξαναστήσουμε το Φλέμιγκ, να αποκατασταθούν οι λειτουργίες του, να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό. 
Παρ' όλο το θράσος του να εμφανίζεται εδώ, δεν είμαστε αφελείς!
Ξέρουμε πως αγωνιζόμαστε πρώτα και κύρια ενάντια στην πολιτική που εφάρμοσε, στην ίδια πολιτική που ως σήμερα, δίνει μόνο υποσχέσεις ενω το Νοσοκομείο καταρέει.
Οι εργαζόμενοι και στα τρία Νοσοκομεία του "συγκροτήματος" ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για να σταθούν τα Νοσοκομεία στα πόδια τους. Με προσλήψεις, με ανάπτυξη και άνοιγμα των δομών που έκλεισαν, για άμεση λειτουργεία της Πτ. Μπόμπολα. 
Για να μπορούν οι εργαζόμενοι να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ο κόσμος να βρίσκει περίθαλψη όταν έχει ανάγκη!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΞΕΙ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.