-->

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ!


Σωματείο Εργαζομένων <<ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ>>

25ης Μαρτίου 14, 15127,  Τηλ. 2132003320, 309
Email: somateio.flemig@ gmail.com,
                                           


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 Μελίσσια 11/12/2018

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, έρχεται για προεκλογική περατζάδα στο Σισμανόγλειο. Για να εξασφαλίσει ψήφους από στους εργαζόμενους του Σισμανογλείου, του Α. Φλέμιγκ και του Παίδων Πεντέλης.
 Όλοι εμείς που υποστήκαμε τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική του, την  πολιτική που ισοπέδωσε το Νοσοκομείο, την πολιτική που ως σήμερα αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε,  δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι:
Ο εντεταλμένος της Τρόικα, ο μνημονιακός Υπουργός που διέλυσε τα Νοσοκομεία μας!


Είναι ανεπιθύμητος!

Αυτός που έβαλε λουκέτο σε δώδεκα  Νοσοκομεία στην χώρα, που στο Φλέμιγκ διέλυσε  την Πνευμονολογική κλινική,  την Ουρολογική, τη Νεφρολογική, την Οφθαλμολογική, το Φαρμακείο…
Αυτός που στην πρεμούρα του να βάλει λουκέτο: Έστειλε, 300 εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα καταδικάζοντας σε υπολειτουργία ό,τι δεν κατάφερε να καταργήσει. Που επικαλέστηκε τάχα  οικονομικούς λόγους για την απόφασή του, ενώ το Νοσοκομείο είχε πλεονασματικούς ισολογισμούς το 12 & 13. Που κατάργησε (και) ολόκληρη την οικονομική υπηρεσία, φορτώνοντας τη δουλειά στους λιγοστούς του Σισμανογλείου με σκοπό να αποδιοργανώσει και να επιβάλλει την πλήρη κατάρρευση.
Αυτός που μας είπε ξετσίπωτα  τεμπέληδες με την άνεση και την αβάντα των τηλεοπτικών στούντιο, όταν τολμήσαμε να του αντισταθούμε!

Πως τολμάει να εμφανίζεται εδώ;

Ξεχνάει πως βγήκαμε στους δρόμους για να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά του σχέδια; Ξεχνάει πως η αντίσταση του λαού της περιοχής και των εργαζομένων ματαίωσαν το οριστικό κλείσιμο του Φλέμιγκ;

Οι εργαζόμενοι και ο λαός όμως δεν ξεχνάνε πως εξ’ αιτίας της πολιτικής, που με υπερηφάνεια (!) στηρίζει και σήμερα, στενάζουν τα τρία Νοσοκομεία που απέμειναν στην περιοχή μας και ταλαιπωρούνται χιλιάδες κόσμου προκειμένου να λάβουν υπηρεσίες υγείας. Πως εξ’ αιτίας των κρεβατιών νοσηλείας και των κλινικών που κατάφερε να κλείσει θησαυρίζουν οι ιδιώτες σε βάρος του λαού.

Αλήθεια τι καινούργιο έρχεται τώρα να μας πει;
Απέναντι στο περισσό του θράσος,  απαντάμε με τους αγώνες μας!


Έξω από τα Νοσοκομεία μας ο Γεωργιάδης και κάθε αντιλαϊκή πολιτική που στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους στην περίθαλψη και στο λαό που έχει ανάγκη!

Ο αγώνας μας ανέτρεψε τα σχέδια αυτής της πολιτικής το ’13 και τα Νοσοκομεία μας έμειναν όρθια. Οι εργαζόμενοί συνεχίζουμε και σήμερα να διεκδικούμε:  Να λειτουργήσουν οι δομές και οι κλινικές που έκλεισε, ανάπτυξη και όχι συρρίκνωση για τα Νοσοκομεία μας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Κατάργηση του θεσμού των ελαστικά εργαζόμενων και μονιμοποίηση όσων ήδη εργάζονται, αυξήσεις στους μισθούς μας για να ζούμε ανθρώπινα. 

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Το Σωματείο μας καλεί όλους τους εργαζόμενους, το λαό και τους εργαζόμενους από τα νοσοκομεία της περιοχής, τους συναδέλφους που βγήκαν στη διαθεσιμότητα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα της επίσκεψής του στο Σισμανόγλειο.
Όλοι την Πέμπτη 13/12 στις 11.30 πμ στην πύλη του Σισμανογλείου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.