-->

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΕΙΝΑΠ: Κύριε Διοικητά πιστεύετε ότι θα φοβηθούμε εσάς και τις απειλές σας;


Αυτό είναι περίπου το νόημα της επιστολής - απάντησης στο οποίο καταλήγει η ΕΙΝΑΠ, απευθυνόμενη στο Διοικητή του Νοσοκομείου.
Για την ιστορία να σημειώσουμε πως η ΕΙΝΑΠ με αιχμηρή της ανακοίνωση (ΕΔΩ) είχε καταγγείλει τη συμπεριφορά και τις αυταρχικές πρακτικές του Διοικητή. Ακολούθησε ως φαίνεται επιστολή - απάντηση του κ. Δαλαίνα στην ΕΙΝΑΠ κα εκείνη αντέδρασε. Αναρτούμε παρακάτω την κατάληξη του κειμένου που κατά τη γνώμη μας συμπυκνώνει και την ουσία.

«...Επειδή υπάρχουν και άλλα προβλήματα με το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπως προκύπτει, αφού είστε επίσης και για το «Σισμανόγλειο» υπεύθυνος ως Διοικητής και υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν τη συμπεριφορά σας και εκεί, σάς ενημερώνουμε ότι:

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους συναδέλφους μας να ταλαιπωρούνται με τις αυταρχικές ενέργειές σας, θα προχωρήσουμε σε συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και θα ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, από τους οποίους θα ζητήσουμε την παραίτησή σας.

Τα νοσοκομεία χρειάζονται Διοικητές που θα συνεργάζονται με το προσωπικό και θα λύνουν τα προβλήματα χωρίς να δημιουργούν περισσότερα. Όλες τις προηγούμενες δεκαετίες επί όλων των κυβερνήσεων η ΕΙΝΑΠ δημοσιοποιούσε επισημάνσεις για αυταρχικές απαράδεκτες συμπεριφορές διοικητών νοσοκομείων με βάση την σχετική ενημέρωση που έχει η ΕΙΝΑΠ από νοσοκομειακούς γιατρούς – μέλη της. Και σε όλες τις περιπτώσεις διαχρονικά αυτοί που αποδεικνύονται προσωρινοί και «περαστικοί» είναι οι διοικητές, όχι η ΕΙΝΑΠ και οι νοσοκομειακοί γιατροί.
Κύριε Διοικητά, δε φοβόμαστε! Παλέψαμε και παλεύουμε τον COVID-19 και βγήκαμε νικητές!! Παλεύουμε γενικότερα και διαχρονικά για την υπεράσπιση της υγείας του λαού μέσα σε αντίξοες συνθήκες και δεν ανεχόμαστε παρεμπόδιση του έργου μας από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Πιστεύετε ότι θα φοβηθούμε εσάς με τις απειλές που διατυπώσατε στο έγγραφό σας;

Είμαστε γιατροί, βρισκόμαστε μέσα σε κινδύνους, αλλά δεν υποτασσόμαστε σε Διοικητές με εσφαλμένες αντιλήψεις και αυταρχικές πρακτικές »

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.