-->

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

EKAB: Σε επίσχεση από σήμερα - Άκαρπη η συνάντηση με Πολάκη

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εργαζομένων ΕΚΑΒ με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, αναφορικά με τα εκτός έδρας δεδουλευμένα, τα εξαιρέσιμα και τα νυχτερινά, με αποτέλεσμα να προχωρούν σε επίσχεση, από αύριο Τετάρτη, 9/12.
Όπως τονίζει το Σωματείο, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας δε δόθηκε καμία απολύτως λύση στα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα, και δεν έχουν άλλη λύση από το να προχωρήσουν στην υλοποίηση των αποφάσεων που λήφθηκαν προ ημερών σε γενικές συνελεύσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δυστυχώς μετά και την συνάντηση που είχαμε με τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Πολάκη, στην οποία του είχαμε επισημάνει τόσο τα οικονομικά προβλήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όσο και τα θεσμικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους μέχρι και σήμερα, δεν δόθηκε καμία απολύτως λύση.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ανοχής στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, όπως αμοιβές εκτός έδρας από τον Δεκέμβριο 2014 έως και σήμερα, εξαιρέσιμα, νυχτερινά και αργίες Δεκεμβρίου 2014 και από Σεπτέμβριο 2015 έως και Νοέμβριο 2015, υλοποιώντας και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων εξουσιοδότησαν το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ για έναρξη επίσχεσης εργασίας από Τετάρτη 9-12-15.»

Από: onmed

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.