-->

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!

ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!
ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ! ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!
Με επαναλαμβανόμενες απεργίες συνεχίζουν οι καθαρίστριες του νοσοκομείου ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την εργοδότρια εταιρεία ΜΥ SERVICES SECURITY ANDFACILITY AE.
Η απεργία πραγματοποιείται 28-29 Απριλίου και εάν και πάλι δεν ικανοποιηθούν, τα αιτήματα συνεχίζουμε με σαρανταοκτάωρη, επαναλαμβανόμενη, Δευτέρα 1 Μαΐου – Τρίτη 2 Μαΐου και Τετάρτη 3 Μαΐου – Πέμπτη 4 Μαΐου και κατόπιν επ’ αόριστον.
Τα αιτήματά μας είναι τα εξής:
  1. Να πληρωθούν οι υπόλοιπες εργατικές διαφορές σε όσες συναδέλφισσες έχουν προβεί σε καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας,όπου έχουν σταλεί αναλυτικά στην εταιρεία τα ποσά που οφείλονται και οι υπόλοιπες εργατικές διαφορές και των άλλων εργαζομένων, για να μην προσφύγουμε σε δικαστικά μέσα.
  2. Οσον αφορά το πρόγραμμα της κατάστασης προσωπικού από την Επιθεώρηση Εργασίας, να τηρείται και να αναρτάται σε εμφανές σημείο.
  3. Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού, καθώς από την έλλειψή του προκαλούνται σοβαρά προβλήματα, όπως άδικες μετακινήσεις, παράνομα δωδεκάωρα, ρεπό που κόβονται και δεν πληρώνονται.
  4. Να τηρείται η σύμβαση του νοσοκομείου και να μην αλλάζονται οι εργαζόμενες από τα τμήματά τους.
  5. Να προσκομιστούν οι μισθοδοσίες του 2017 αναλυτικά και κάθε μήνα.
  6. Να δοθούν ή να πληρωθούν οι άδειες του 2016 που εκκρεμούν και να πληρωθούν, κατά το νόμο, Κυριακές, αργίες και αναρρωτικές, όπου οφείλονται.
  7. Να μοιράζονται τα Σαββατοκύριακα δίκαια σε όλες τις εργαζόμενες.
Από: ergasianet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.