-->

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Κλοπές υπολογιστών στον «Αγ. Ανδρέα» λόγω …διαθεσιμότητας

Κλοπές υπολογιστών στον «Αγ. Ανδρέα» λόγω …διαθεσιμότητας

(Αν και η είδηση είναι μερικών ημερών, είναι εξαιρετικά σημαντική αν μάλιστα τη συνδιάσουμε με τα απανωτά περιστατικά βίας σε νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς αλλά και τις κλοπές, αφού τα Νοσοκομεία άδεια από προσωπικό είναι εύκολος στόχος...

Όσο για τις ελλείψεις οδηγών και φυλάκων που αν θυμάστε καταργήθηκαν από τη διαθεσιμότητα και μετά, τι παραπάνω να πούμε εμείς; Πάντως, από την είδηση παρακάτω που λέει ότι οι φύλακες κάνουν τους οδηγούς ενώ οι ασθενείς καταλήγουν να πηγαίνουν μόνοι τους , μπαίνουμε στον πειρασμό να σκεφτούμε εκείνη την ερώτηση παγίδα στην αξιολόγηση: << Ικανότητα εκτέλεσης πολλαπλών καθηκόντων>> που πρέπει να συμπληρωθεί. Κοίτα που τα άσχετα βγαίνουν σχετικά τελικά...

 


Τραγικές καταστάσεις διαδραματίζονται στο νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας» στην Πάτρα, λόγω της διαθεσιμότητας των οδηγών και των φυλάκων.
Τραγικές καταστάσεις διαδραματίζονται στο νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας» στην Πάτρα, λόγω της διαθεσιμότητας των οδηγών και των φυλάκων.

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων «ο Ιπποκράτης» του Γενικού Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» υπάρχουν ημέρες και μάλιστα ημέρες εφημερίας, όπου το νοσοκομείο μένει εντελώς ακάλυπτο από οδηγούς, με αποτέλεσμα διακομιδές ασθενών να αναβάλλονται ή να γίνονται συνοδεία των οικείων, αιμοδοσίες επίσης να αναβάλλονται με τεράστιες απώλειες αίματος και δυστυχώς καθημερινά να καταγράφονται πάρα πολλές άλλες τέτοιες τραγικές καταστάσεις.

Καταστάσεις τραγικές που επεκτείνονται και σε άλλους τομείς, όπως στην ασφάλεια του Νοσοκομείου, η οποία με εντολή της Διοίκησης  εκτελεί τα καθήκοντα των οδηγών, αφήνοντας εντελώς ακάλυπτο το Νοσοκομείο με αποτέλεσμα πολλές συχνές και μεγάλες κλοπές στο Νοσοκομείο, στα ΤΕΠ όπου για δεύτερη φορά έκλεψαν τους υπολογιστές, στα Χειρουργεία και άλλους χώρους, ενώ οι εργαζόμενοι είναι απροστάτευτοι από τις επιθέσεις συγγενών.
(Η είδηση από onmed)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.