-->

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Επιτυχημένη η κινητοποίηση των εργαζομένων ενάντια στο μεθοδευμένο κλείσιμο της Πτ. Μπόμπολα, της υποβάθμισης και του κλεισίματος του Α. Φλέμιγκ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή το μεσημέρι, η πρώτη κινητοποίηση των εργαζομένων του Α. Φλέμιγκ στην πύλη του Νοσοκομείου.

Όπως εξηγούμε και στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Σωματείου, θεωρούμε εγκληματική την απόπειρα μετατροπής του Νοσοκομείου σε κέντρο περίθαλψης covid  χωρίς να υπάρχουν ούτε οι ελάχιστες προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας και τήρησης των πρωτοκόλλων που απαιτούνται προκειμένου να μην κινδυνεύουν θανάσιμα ασθενείς και εργαζόμενοι.
Αναφέρθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό, η αναμενόμενες απολύσεις συμβασιούχων, οι ελλείψεις σε βασικό εξοπλισμό (όπως αναπνευστήρες), σε γιατρούς (ούτε ...ένας πνευμονολόγος!) και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! 
ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ!

Οι εργαζόμενοι καταδικάσαμε το γεγονός πως την ίδια στιγμή που ασθενείς και κλινικές στοιβάζονται ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ο ένας πάνω στον άλλο και μεθοδεύεται η απόσυρση του Φλέμιγκ από την ενεργό εφημερία, ο Δήμος Πεντέλης και η Κυβέρνηση ετοιμάζουν την οριστική κατάργηση, το κλείσιμο της Πτέρυγας Μπόμολα, μιας έτοιμης δομής που μπορεί να φιλοξενήσει 80 - 100 κλίνες, να αναβαθμίσει το Νοσοκομείο, να δώσει ανάσα στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στην περιοχή μας και σε ολόκληρη την Αττική. 

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ _ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9 ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΠΤ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ 
και δεν θα σταματήσουν μέχρι να εξασφαλιστούν ασφαλείς συνθήκες νοσηλείας για ασθενείς και εργαζόμενους.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.