-->

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ήταν η χτεσινή πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία, της φετεινής επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!
ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

48 Χρόνια μετά ο λαός μας, με την πορεία μνήμης αλλά και αντίστασης στα σημερινά του βάσανα να φτάνει μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία, επιμένει να θεωρεί την εξέγερση, τα αιτήματα και τα συνθήματά της επίκαιρα όσο ποτέ. Κι' ας επιμένουν να σβήσουν τις μνήμες, κι' ας επιμένουν τα κανάλια να αγνοούν τα ποτάμια του κόσμου που διαδηλώνουν, κι' ας επιμένει η καταστολή να "δημιουργεί" γεγονότα επεισοδίων και προκλήσεων, κι' ας τρομοκρατούν τη νεολαία...
Όμως όσο ο κόσμος πεθαίνει χωρίς περίθαλψη, όσο τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μένουν χωρίς δασκάλους και τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών προορίζονται το πολύ-πολύ για...ψυκτικοί στο Περιστέρι, όσο τα μεροκάματα δε φτάνουν για να βγει ο μήνας, όσο κι' αν κυνηγιέται όποιος αντιστέκεται, η πορεία και θα γίνεται και ο κόσμος θα τιμάει τους νεκρούς του και όλοι εμείς θα αγωνιζόμαστε για ζωή με δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.