-->

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμιγκ"

 
 Σε συνεδρίασή του, την 15/10/13, το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στο "Α. Φλέμιγκ" αποφάσισε την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ.
Μετά από διαλογική συζήτηση και ψηφοφορία ομόφωνα εκλέχτηκαν οι παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.:     Περίχαρος Δημήτρης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:      Μεταξάκης Μιχάλης

ΤΑΜΙΑΣ:                 Πιστολά Χρυσάνθη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Βλάχος Αναστάσιος

ΟΡΓ. ΓΡΑΜ.:          Καραχάλιου Μαρία

   Είναι προφανές πως πολλοί, πρακτικοί αλλά και ουσιαστικοί λόγοι, επέβαλλαν την άμεση  συγκρότηση του προεδρείου. Το Δ.Σ. θα λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο, όπως άλλωστε το έκανε και όλη την προηγούμενη, δύσκολη περίοδο. 
   Αταλάντευτα όλοι οι εργαζόμενοι, πρέπει να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τους αγώνες μας, για να μην κλείσει, ούτε να υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο, να στελεχωθεί με προσωπικό, να λειτουργήσει ΠΛΗΡΩΣ.
   Η κυβέρνηση και το υπουργείο, χάρη στους αγώνες και στις κινητοποιήσεις μας, χάρη στη συμπαράσταση της κοινωνίας που εκτίμησε την ανάγκη ύπαρξης του Φλέμιγκ, δεν κατάφερε να προχωρήσει το κλείσιμο όσο γρήγορα ήθελε. Φαίνεται ότι έχει επιλέξει το σύστημα της σταδιακής (αλλά γοργής) αποσάθρωσης για να οδηγήσει τελικά στο λουκέτο, όπως έγινε με την Πολυκλινική και το Πατησίων, Παρά τα "παχιά λόγια" και τις υποσχέσεις.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ! 
ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Σ' ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.