-->

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

"Παρατήστε τα όλα και ελάτε να ακούσετε τα παιδιά από το Φλέμιγκ"

Με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον μας άκουσαν οι εργαζόμενοι στο "ΛΑΙΚΟ"

   "Παρατήστε τα όλα και ελάτε να ακούσετε τα παιδιά από το Φλέμιγκ".
Δεν είναι σχήμα λόγου η παραπάνω φράση. Ειπώθηκε σε κλειστό τμήμα του Λαϊκού και ακολούθησε ζωντανή συζήτηση. Ανάλογη ήταν η αντιμετώπιση στο υπόλοιπο κομμάτι του Νοσοκομείου.
   Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στην Υγεία έχει "μαύρα μεσάνυχτα" για το τι πραγματικά συμβαίνει στα νοσοκομεία που κλείνουν σιγά- σιγά ή έκλεισαν βίαια. Τι θα πει διαθεσιμότητα. Τι σχέδια υπάρχουν για το άμεσο μέλλον. Το δικό τους μέλλον.
(Αλήθεια ποιός φταίει γι' αυτό; Ποιά επίσημα συνδικαλιστικά - και άλλα - χείλη έχουν καλλιεργήσει την άποψη: << Τώρα που θα κλείσουν τα "μικρά" θα έρθει προσωπικό και θα ανακουφιστούμε>>. Ποιος και γιατί αφήνει τους εργαζόμενους στο σκοτάδι και τους παραπληροφορεί;)
   Όπως και στο ΚΑΤ έτσι και στο ΛΑΙΚΟ η υποδοχή που μας επιφυλάχτηκε ήταν θετικότατη και συναδελφική. Την είχε ανάγκη ο κόσμος και σωστά το Σωματείο προχώρησε σ' αυτές τις δράσεις. Μακάρι να συμμετείχαμε περισσότεροι, θα ήταν κέρδος και για μας τους ίδιους. Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα αυτών των δράσεων δεν θ' αργήσουν να φανούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.