-->

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ: ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΔΙΚΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΛΑΘΗ" ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

   
Απ' ότι φαίνεται, στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, θα παραμείνει ο τέως Υπουργός κ. Κουρουμπλής. Όποιες αλλαγές θα γίνουν δεν θα αφορούν το πρόσωπο του Υπουργού (και το στενό "περιβάλον" να υποθέσουμε;)
   Αυτές είναι οι πληροφορίες που δημοσιεύουν σήμερα τα περισσότερα μέσα. Βεβαίως σιγουριές δεν υπάρχουν και ως την τελευταία στιγμή, σ' αυτές τις περιπτώσεις γίνονται παζάρια.

   Αν ωστόσο επαληθευτούν οι πληροφορίες αυτές, εμείς θα θυμίσουμε σε όλη την πολιτική ηγεσία πως εν μέσω προεκλογικής περιόδου και υπηρεσιακής κυβέρνησης αναγνώρισαν ως δίκαια τα αιτήματα που τέθηκαν από το Σωματείο και αναγνωρίστηκαν "λάθη" που έγιναν εκ μέρους τους. 
Σε κάθε περίπτωση τώρα ο Γ. Γραμματέας κ. Κοκκινάκης, εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας (ή όποιος άλλος αρμόδιος προκύψει),Πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, ως υπηρεσιακός παράγοντας και όχι ως πρόσωπο. Δίκαια και ζωτικά αιτήματα διεκδικούμε, δε ζητάμε ρουσφέτι! 
   Πρέπει λοιπόν, ως πρώτη ενέργεια, να ακυρώσει τις απορριπτικές αποφάσεις μετατάξεων και να προωθήσει επιτέλους όσες - εκ προθέσεως - εκκρεμούν. 
Το Αμ. Φλέμιγκ πρέπει άμεσα να ενισχυθεί με προσωπικό για να συνεχίσει να λειτουργεί ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Το νοσοκομείο είναι σε θέση να αναπτύξει άμεσα κλινικές και υπηρεσίες που σήμερα λείπουν από την ευρύτερη περιοχή και ταλαιπωρούν χιλιάδες κόσμου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ.!!! 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ". 
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕ ΟΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΗ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.