-->

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για το τι ετοιμάζεται στα Νοσοκομεία και για όποιον έχει το...κουράγιο, ΕΔΩ θα βρείτε ολόκληρη την πρόταση Νόμου του ΚΕΣΥΠΕ. Διαφωτιστική και χρήσιμη, ειδικά για όσους θέλουν να δουν πίσω από τις γραμμές.
Το νεότερο είναι πως μετά τις αντιδράσεις (Φαντάσου να ξεσηκωνόμαστε και στ' αλήθεια!), άλλαξαν (βελτιώθηκαν) οι συντελεστές που έκοβαν οργανικές θέσεις ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα:
Υπηρεσία επιστημόνων, τεχνολόγων και επαγγελματιών υγείας : 0,25-0,35
Διοικητική – οικονομική υπηρεσία : 0,20 – 0,35
Τεχνική υπηρεσία : 0,08 -0,20
Όπως παραδέχεται το ίδιο το υπουργείο Υγείας, «Παίρνοντας υπόψη παρατηρήσεις που υποβλήθηκαν μετά την ανάρτηση προς διαβούλευση της απόφασης του ΚΕΣΥΠΕ για την αναμόρφωση του πλαισίου οργανισμών των νοσοκομείων, τροποποιούμε την πρόταση για τα ανώτερα όρια των συντελεστών υπολογισμού των οργανικών θέσεων υπηρεσιών… η τροποποίηση αυτή προτείνεται προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν κατάργηση οργανικών θέσεων προσωπικού που ήδη υπηρετεί , σε περιπτώσεις που ο αριθμός τους (των οργανικών αυτών θέσεων) υπερβαίνει τις υπολογιζόμενες με τους αρχικά προτεινόμενους συντελεστές».Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου