-->

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Από το σωματείο του Ευαγγελισμού, λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση, την οποία και αναρτούμε. Υπενθυμίζουμε πως αποτελεί συνέχεια κοινής δράσης στην οποία συμμετείχε και το Σωματείο μας μαζί με πολλά σωματεία και φορείς.
Είναι γνωστό πως σαν Σωματείο στηρίζουμε την κοινή δράση των εργαζόμενων, που τη θεωρούμε ως ένα σοβαρό τρόπο πίεσης ώστε από καλύτερες θέσεις να διεκδικήσουμε δίκαια αιτήματα. Στη σημερινή ιδιαίτερα συγκυρία, είναι παραπάνω από ποτέ αναγκαίο να αναπτυχθούν μαζικοί και ενωτικοί αγώνες με προοπτική, που να αντιστοιχούν στην επίθεση που δεχόμαστε σ' όλα τα επίπεδα της δουλειάς και της ζωής μας.
Στην κοινή δράση και όχι στην ακινησία, δίνεται εξ' άλλου η δυνατότητα να δοκιμαστούν και οι διαφορετικές απόψεις, δίνεται η δυνατότητα στη διαμόρφωση ενός πλατιού, μαζικού κινήματος πάλης με συγκεκριμένους κάθε φορά κοινούς στόχους. Σα σωματείο λοιπόν θα συμμετέχουμε στη σύσκεψη, μεταφέροντας την τραγική καθημερινότητα του Νοσοκομείου και θα συμβάλλουμε στην κοινή δράση με ό,τι μας αναλογεί.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
 Αθήνα, 26-6-2018
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σε συνέχεια της κοινής δράσης που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα και της δέσμευσης που αναλάβαμε για τη συνέχισή της, ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ τα Δ.Σ. των σωματείων των δημόσιων νοσοκομείων & προνοιακών ιδρυμάτων της Αττικής για να συζητήσουμε για τις πρόσφατες σοβαρές εξελίξεις σε υγεία – πρόνοια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, αλλά και να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα της δράσης μας.
Τ Ρ Ι Τ Η 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 στις 4.30μμ στο ΔΩΜΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (11ος ορ.κτιρίου ΑΧΕΠΑ)
Συνεχίζουμε & συντονίζουμε τον αγώνα μας:
Για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Ενάντια στην αντιδραστική «αξιολόγηση» που δεν έχει καμιά σχέση με βελτίωση των υπηρεσιών και των υπαλλήλων.
Για ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες  Ενάντια στην ομηρία, τον εμπαιγμό και τις επαπειλούμενες απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων επικουρικών & συμβασιούχων - ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά - επιστημονικά δικαιώματα!
Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα. Για να πληρωθούν ΤΩΡΑ όλα τα δεδουλευμένα χωρίς καμιά εξαίρεση.
Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς.
Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές κι επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.
Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας κι ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

*Αυτονόητο είναι πως η σύσκεψη είναι ανοιχτή σε επιτροπές αγώνα και κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να πάρει μέρος

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ν.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΡΑΣ 6973737678
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΣΤΟΛΑΣ 6945558254   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.