-->

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Στην...Άρτα και στα Γιάννενα οι άρρωστοι από την Πρέβεζα. Λουκέτο στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας λόγω έλλειψης γιατρών!

Λουκέτο βάζει μέχρι και τις 27 Ιουλίου η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η πιο νευραλγική δηλαδή του νοσηλευτικού ιδρύματος λόγω έλλειψης γιατρών.. Το κλείσιμο της Κλινικής για το διάστημα αυτό ανακοίνωσαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μιλτιάδης Παππάς και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Επαμεινώνδας Λέκκας. «Δεν μπορούμε να νοσηλεύουμε άτομα στην Παθολογική Κλινική», είπε λακωνικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι μεγαλόστομες εξαγγελίες για ενίσχυση της δημόσιας υγείας δεν άγγιξαν την Πρέβεζα.Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο, ειδικά στην Παθολογική Κλινική έχουν παρελθόν και όπως φαίνεται θα έχουν και μέλλον.
Το διάστημα κατά το οποίο η Κλινική θα είναι κλειστά τα περιστατικά που θα χρίζουν νοσηλείας θα διακομίζονται σε νοσοκομεία γειτονικών περιοχών, κυρίως στην Άρτα και τα Γιάννινα.
Η κλινική έχει μείνει ουσιαστικά με έναν γιατρό και με τις μετακινήσεις γιατρών από τα Κέντρα Υγείας για κάποιες εφημερίες.
Στις 27 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του Διευθυντή της Κλινικής ο οποίος απουσιάζει με αναρρωτική άδεια και εκτιμάται ότι η εξέλιξη αυτή θα μπορέσει να βοηθήσει ώστε η κλινική να λειτουργήσει και πάλι.
Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας αναγνώρισε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο συμπλήρωσε όμως ότι θα λειτουργούν τα έκτακτα ιατρεία, όπου εκεί αντιμετωπίζεται μεγάλος όγκος περιστατικών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.