-->

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΕΔΥ - ΠΟΕΔΗΝ ΑΥΡΙΟ 2/10, 10πμ -3μμ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ
και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

 

Σημ. Η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11 πμ, ενώ,
 οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, συμμετέχουν στην κινητοποίηση με 5ωρη Στάση Εργασίας ( 10.00-15.00).
Συνάδελφοι να παλέψουμε για την απόσυρση του "Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου" που Θέλει να καταργήσει ό,τι έχει απομείνει από τις συλλογικές συμβάσεις, θέλει να θυσιάσει κάθε κατοχυρωμένο εργατικό - Συνδικαλιστικό δικαίωμα.

Θέλει να επιβάλει στα σωματεία τον ασφυκτικό κρατικό έλεγχο, να τα μετατρέψει σε εργαλεία της εργοδοσίας, να τους στερήσει κάθε δυνατότητα αγωνιστικής διεκδίκησης και ιδιαίτερα της απεργίας.

 ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ απέναντι σε κάθε προσπάθεια να τσακίσουν - και μάλιστα πριν καν εκδηλωθεί, προληπτικά, κάθε προσπάθειά μας για αντίσταση και διεκδίκηση.

ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΕΞΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ.
 
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΥΣ, καθώς προετοιμάζονται για να χτυπήσουν τις αντιδράσεις  μας που θα εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα κάτω από το βάρος της πολιτικής τους. Πολιτικής ενάντια στους εργαζόμενους και την εργατική τάξη, που όχι μόνο θα μας βυθίσει στον πιο σκοτεινό εργασιακό μεσαίωνα, αλλά και θα ξεπουλήσει ότι έχει απομείνει από τον πλούτο αυτής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.