-->

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Μαζική η συγκέντρωση των εργαζομένων στην πύλη του Νοσοκομείου.


Το αγωνιστικό τους παρών έδωσαν και οι εργαζόμενοι του Α.Φλέμιγκ, συμμετέχοντας μαζικά στην πανελλαδική ημέρα δράσης για τα Νοσοκομεία.
Η δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο, η ανησυχία των εργαζομένων, η συσσωρευμένη οργή, η κούρασή τους αλλά και η αγωνία για το μέλλον του Α.Φλέμιγκ εκφράστηκαν με τη μαζική συμμετοχή και διαμαρτυρία τους.

Για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου "Α. Φλέμινγκ" άλλη μια μέρα αγώνα προστέθηκε στις πολλές αγωνιστικές μέρες που έχουν γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να μείνει το νοσοκομείο ανοιχτό. 
Οι εργαζόμενοι δίνουν από τη μια τη μάχη για να μην κλείσει το νοσοκομείο και απ’ την άλλη τη μάχη κατά της πανδημίας κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς ΜΕΘ, χωρίς γιατρούς και προσωπικό,με την Παθολογική κλινική να καταργείται και να βγαίνει από την εφημερία, χωρίς συνθήκες ασφάλειας για τους ίδιους και τους ασθενείς, καθώς πληθαίνουν τα κρούσματα και οι θάνατοι, καθώς φουντώνει η πανδημία. 
Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψαν να καταγγείλουν οι εργαζόμενοι,ότι η Πτ. Μπόμπολα, με δυναμικότητα 80 - 100 κλινών ενώ μπορεί να δώσει μια υγειονομική ανάσα στην Περιοχή και σ' όλη την Αθήνα, παραμένει κλειστή, με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας και του Δήμου Πεντέλης.
Αυτά τόνισε το Σωματείο Εργαζομένων στην τοποθέτησή του. 
Ανάλογο ήταν και το κλίμα των τοποθετήσεων όσων έλαβαν το λόγο στη συνέχεια , καθώς την συγκέντρωση στήριξαν παρατάξεις, οργανώσεις, και κινήσεις πολιτών. Φανερή ήταν και η στήριξη απ’ τον κόσμο που περνούσε από μπροστά. Άλλωστε, οι κάτοικοι της περιοχής έδωσαν από κοινού τη μάχη με τους εργαζόμενους για να μην κλείσει το νοσοκομείο.
Αυτή τη μάχη συνεχίζουν και σήμερα οι εργαζόμενοι.
Εν' όψη μάλιστα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπως υποστηρίχτηκε και από τους συγκεντρωμένους που κάλεσαν στη συγκέντρωση και την πορεία, το σύνθημα που πρέπει να κυριαρχήσει σήμερα είναι ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.