-->

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ (30/10) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αναβλήθηκε όπως μαθαίνουμε από ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, η συζήτηση του θέματος της μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών και το κλείσιμο της πτέρυγας "Μπόμπολα" του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, το ζήτημα μετά από διαβουλεύσεις που είχε ο Δήμος με την Κυβέρνηση, θα συζητηθεί από μηδενική βάση και θα επανέλθει όταν υπάρχουν νεότερα δεδομένα.
Συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη για την αυριανή παρουσία μας αύριο στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση όμως εκτιμούμε ότι το θέμα σε καμία  περίπτωση δεν ακυρώνεται οριστικά. Το ζήτημα τόσο των προσφύγων - μεταναστών, όσο και της λειτουργίας του Νοσοκομείου, θα τεθεί με την ίδια οξύτητα αργά ή γρήγορα.

Έτσι, οι εργαζόμενοι και ο λαός της περιοχής θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν, ανεξάρτητα με τις καθυστερήσεις που έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά, τα δύο αυτά ζητήματα παραμένουν.
Κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει λόγος τα Σωματεία μας να σταματήσουν να διεκδικούν τα αιτήματά μας όπως εκφράστηκαν με σαφήνεια στις δημόσιες τοποθετήσεις μας.
Εμείς, πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, τόσο στην κατεύθυνση της λειτουργίας και αναβάθμισης του Νοσοκομείου όσο και της έκφρασης της αλληλεγγύης μας στα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.