-->

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Από το σύλλογο εργαζομένων του Νοσ. Μολάων πήραμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου. Είναι ενδεικτικό του κλίματος που θέλουν να δημιουργήγουν και να κατασυκοφαντήσουν κάθε αγωνιζόμενο κλάδο υπαλλήλων. (Αν είναι και Δημόσιοι ...ακόμα χειρότερα!) 
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εκπαιδευτικό που διώκεται!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΟΛΑΩΝ  & Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

                                                                                                                               Μολάοι 3-12-2013
                                                                                                                               Α.Π. 36
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η δίωξη της Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας, έρχεται να προστεθεί στη συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση των δημοσίων λειτουργών και στη στήριξη της βιομηχανίας για τη δημιουργία επίορκων υπαλλήλων, που έχει στηθεί, προκειμένου να φιμώσουν κάθε διεκδικητική φωνή σε όλους τους εργασιακούς χώρους.

   Εφόσον δεν βρίσκουν επίορκους προσπαθούν να τους δημιουργήσουν, εξαπολύοντας επίθεση ενάντια σε δασκάλους, καθηγητές (δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), γιατρούς (όπως στην Κέρκυρα και τη Λήμνο) και γενικά σε όποιον διαφωνεί μαζί τους και αγωνίζεται για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και τη στήριξη κοινωνικών αγαθών όπως η Υγεία και η Παιδεία.

   Η κ. Παπαδοπούλου Ελισάβετ διώκεται για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας».  Λαμβανομένου υπόψη ότι η Πρόεδρος των Εκπαιδευτικών συμμετέχει εκτός της υπηρεσίας της στην Επιτροπή Πολιτών για τη στήριξη του Νοσοκομείου μας και γενικά των δομών υγείας στην περιοχή, εύκολα γίνεται αντιληπτό τι μπορεί να εννοούν λέγοντας «ανάρμοστη συμπεριφορά».  Οι αγώνες για τη στήριξη των κοινωνικών αγαθών αποτελούν «ανάρμοστη συμπεριφορά;» οι αγώνες για την εφαρμογή του δικαίου αποτελούν  «ανάρμοστη συμπεριφορά;»
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων καταδικάζει τη δίωξη της Προέδρου του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γιάννης Ρίτσος», Αιρετής εκπροσώπου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Λακωνίας και μέλος της Επιτροπής Αγώνα για τη στήριξη του Νοσοκομείου Μολάων του Κέντρου Υγείας Νεάπολης και όλων  των δομών υγείας της περιοχή μας.
Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο στη διωκόμενη εκπαιδευτικό και ζητάμε άμεσα την παύση κάθε διαδικασίας δίωξης.

                                                   Για το Δ.Σ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΤΗΣ ΔΑΟΥΤΑΚΟΥ ΡΑΛΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.