-->

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ: Ο Οργανισμός μάς απομάκρυνε από τους εμπόρους

Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ: Ο Οργανισμός μάς απομάκρυνε από τους εμπόρους

Από Βασίλη Βενιζέλο
    Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ: Ο Οργανισμός μάς απομάκρυνε από τους εμπόρους
Μία ειλικρινή ασπίδα προστασίας υπέρ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και της απελθούσας διοίκησης του Οργανισμού υψώνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ, μετά τις λυσαλέες επιθέσεις οι οποίες εκτοξεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες εναντίον της διοίκησης και των εργαζομένων του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: "Ο ΟΚΑΝΑ, στα τόσα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει κι έχει δώσει κάποιες νέες προοπτικές σε χιλιάδες εξαρτημένους ανθρώπους. Με την βοήθεια των προγραμμάτων υποκατάστασης έχουμε καταφέρει να ζούμε με αξιοπρέπεια, να συμμαζέψουμε τις διαλυμένες ζωές μας, να φύγουμε απ' το πεζοδρόμιο και την εξουσία των εμπόρων και μας έχει δώσει την ευκαιρία να προσπαθούμε να κατακτήσουμε ποιοτικότερο επίπεδο διαβίωσης. Κι εξάλλου, θα πρέπει να αναγμωρίσουμε στην απερχόμενη διοίκηση (πέρα απ' το ότι ήταν η πρώτη που άκουσε και τη δική μας φωνή), το γεγονός ότι κατάφερε να διπλασθιάσει τον αριθμό των θεραπευοεμένων και ναμειώσει στο μισό τη λίστα".

1 σχόλιο :

  1. Πολύ ζεστή πραγματικά η ανακοίνωση του ΣΘΟ. Αλλά υπάρχουν τα ατυχή γεγονότα σχετικά με τους εμπόρους που ενίοτε είναι και οι ίδιοι μέλη του Συλλόγου Θεραπευομένων Ο.ΚΑ.ΝΑ. Άρα κάτι ξέρει ο λαός μας που λέει - ποτέ μην λες ποτέ - και μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες. Και αν τύχει και την πεις ή την γράψεις καλή ώρα όπως εδώ ζήτα και καμιά συγνώμη εσύ που εκπροσωπείς τους θεραπευόμενους (τρομάρα τους) η δήλωσε την παραίτηση σου από τον ΣΎΛΛΟΓΟ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ Ο.ΚΑ.ΝΑ. και άφησε κάποιον άλλο να κάνει πραγματικά κάτι για τους Θεραπευόμενους εκτός από τα ταξιδάκια αναψυχής και τις δημοσχετιστικές ανούσιες δηλώσεις και εμφανίσεις εντός και εκτός ελλάδας. Αλλά έτσι είναι όταν πρέπει να ξεπληρώνεις γραμμάτια στην κάθε διοίκηση του Ο.ΚΑ.ΝΑ. επειδή αυτοί σου άνοιξαν τον δρόμο ακόμα και για το δικό σου δεκάλεπτο δημοσιότητας που σου ανήκει όπως σωστά είχε πει και ο μακαρίτης Andy Warhol. Όσο για το σωματείο εργαζομένων του Ο.ΚΑ.ΝΑ. τι να πω εγώ? Όλοι καταλαβαίνουν ότι για να κάνετε ανάρτηση κάτι από τους συλλόγους των θεραπευομένων πρέπει να ευλογούνται πρώτα και καλύτερα τα δικά σας γένια. Βαλαχάς Δημήτρης για τον Σύλλογο Θεραπευομένων Ο.ΚΑ.ΝΑ. Βορείου Ελλάδας ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.