-->

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
.
Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ, σας καλεί  όλους την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στίς 7 το απόγευμα στο θέατρο "studio Μαυρομιχάλη".
.


Τι θα γίνει εκεί;

Θα ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί, αυτοί που μείναμε και αυτοί που φύγαμε από το ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ,  θα κόψουμε πίτα, 
θα ανταλλάξουμε νέα και ευχές, 
θα παρακολουθήσουμε θέατρο,
θα τραγουδήσουμε μετά από αυτό!

Η παράσταση   που θα παρακολουθήσουμε μετά την κοπή της πίτας μας, έχει τον τίτλο  Ζεϊμπέκικο,  πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Νινιός που  ερμηνεύει επιλεγμένα έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια τόσο κατά τη διάρκειά της αλλά και αμέσως μετά, μαζί με το κοινό.
Η παράσταση της Κυριακής είναι στις 8.00 μ.μ. αλλά το δικό μας ραντεβού θα είναι στις 6.30 μ.μ. για να βγάλουμε τα εισιτήρια μας και να κόψουμε την πίτα μας πριν την παράσταση στο φουαγιέ του θεάτρου. 
Το (μειωμένο) εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Για την παρακολούθηση της παράστασης - την οποία συστήνουμε ανεπιφύλακτα - Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 213 2003 320 και 
213 2003 214

Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε αυτά που μας ενώνουν, όλα όσα ζήσαμε δουλεύοντας για χρόνια μαζί και που αξίζει να θυμόμαστε. Που είναι πια κομμάτι της ζωής μας. 
Καλή συνάντηση!

Το θέατρο studio Μαυρομιχάλη βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 134, στη Νεάπολη Εξαρχείων.(Η Μαυρομιχάλη είναι παράλληλη με τις οδούς Χ.Τρικούπη και Ιπποκράτους και βρίσκεται ανάμεσά τους. Το θέατρο βρίσκεται μεταξύ των κάθετων δρόμων Βουλγαροκτόνου και Κομνηνών.) Πληροφορίες για την παράσταση και το θέατρο εδώ, http://www.athinorama.gr/theatre/performance.aspx?id=10031158
(Εννοείται πως ευπρόσδεκτος στην κοπή της πίτας είναι κάθε συνάδελφος, ανεξάρτητα από το αν μείνει για την παράσταση και το...γλέντι μετά).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.