-->

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ

Λάβαμε και αναρτούμε παρακάτω το σημερινό Δελτίο τύπου του Δήμου Πεντέλης σχετικά με την εναντίωση στο κλέισιμο του Νοσοκομείου.

     

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
www.penteli.gov.gr //www.stergiou-kapsalis.gr// pentelipress@0142.syzefxis.gov.gr // 2132050018
30/10/2014


Ανοικτή Πρόσκληση - Επιστολή Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη
 για το κλείσιμο του Νοσοκομείου A. Φλέμιγκ.


      Σε έναν συνεχή αγώνα για τα νοσοκομεία του τόπου μας για να παραμείνουν λειτουργικά, στον οποίο αγώνα δυστυχώς είχαμε ήδη την απώλεια νοσοκομείου της πόλης μας, συνεχίζεται η καταστρεπτική πορεία που έχει ως «σχέδιο» το τελειωτικό κλείσιμο του Φλέμιγκ και τη φυσιολογική υποβάθμιση του Σισμανογλείου..

Σε αυτό το δύσκολο αγώνα είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι:

  1. Το πρόβλημα που δημιουργούν οι αποφάσεις των αρμοδίων είναι βαθιά ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ με καθημερινές σοβαρές και ουσιαστικές επιπτώσεις σε όλους τους πολίτες και όχι μόνο τους δημότες μας.

  1. Απέναντι στα προσχήματα και τις δικαιολογίες για δήθεν «νοικοκύρεμα» και παράλληλα με την τόση υποβάθμισή του σε υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό να επιλέγεται ως Νοσοκομείο Αναφοράς για υποδοχή υπόπτων περιστατικών του Ίου του Ebola, ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

  1. Τα νοσοκομεία της περιοχής μας κλείνουν και η υγεία θα αφορά πλέον μόνον όσους έχουν χρήματα να πληρώσουν. Έτσι είναι ξεκάθαρο σε όλους πλέον πως η θρυαλλίδα της λαϊκής οργής είναι σε οριακή κατάσταση και η ανακολουθία των λόγων, πράξεων και δεσμεύσεων επιτείνει προς ένα αποτέλεσμα με κινδύνους Εθνικούς.


Επειδή λοιπόν η ΥΓΕΙΑ είναι Κοινωνικό Αγαθό και ΟΧΙ Εμπόρευμα,

Σας Περιμένουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ την Παρασκευή 31/10/2014 και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Α.Φλέμιγκ.Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης
Δήμαρχος Πεντέλης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου