-->

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ & ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ Υ.ΠΕ

Φωτογραφία: SoocΔεκαεννέα νέα πρόσωπα τοποθετούνται επικεφαλής των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας. Συνολικά, οι διοικητές και υποδιοικητές των ΥΠΕ είναι 21. Ωστόσο οι δύο δεν είναι καινούργιοι αφού διατηρούσαν το ίδιο πόστο και με την προηγούμενη κυβέρνηση. Πρόκειται για τον κ. Χαράλαμπο Πλάτση ο οποίος παραμένει υποδιοικητής στη 2η ΥΠΕ (Πειραιώς και Αιγαίου) και την κυρία Άννα Τριχοπούλου, υποδιοικήτρια στην 7η ΥΠΕ (Κρήτης).

Ειδικότερα, οι διοικητές και υποδιοικητές των ΥΠΕ είναι οι εξής:

Στην 1η ΥΠΕ Αττικής τοποθετήθηκε ο γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ,  Αγγελος Παπαδόπουλος (ήταν υποδιοικητής το 2010 επί προεδρίας του κ. Τάσου Χατζή).
Στην 2η ΥΠΕ Αττικής, Πειραιά και νησιών τοποθετήθηκε επικεφαλής ο ογκολόγος του «ΜΕΤΑΞΑ» Νίκος Καρβούνης.
Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης τοποθετήθηκε ο γιατρός Στρτής Πλωμαρίτης, συνδικαλιστής της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης.
Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τοποθετήθηκε ο Νέστορας Αντωνίου, διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής.
Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας τοποθετήθηκε επίσης γιατρός, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, τοποθετήθηκε ο Νίκος Ηγουμενίδης, γιατρός του νοσοκομείου Ηρακλείου.
(iefimerida & 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.