-->

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΟΠΥΥ


Νέες εξετάσεις από τον ΕΟΠΥΥ! Δείτε ποιες θα αποζημιώνονται και πόσο
Ενσωματώθηκαν στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (www.e-prescription.gr) οι νέες εξετάσεις που προκαλούν αντιδράσεις σε γιατρούς και εργαστήρια.

Ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε όλο τον κατάλογο με τις τιμές και τις νέες εξετάσεις που εντάσσει σε αυτές που αποζημιώνονται. Μέχρι σήμερα οι εξετάσεις αυτές δε καλύπτονταν από την κοινωνική ασφάλιση. Ωστόσο η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε γιατρούς, εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα, αφού αυξήθηκαν μεν οι εξετάσεις που καλύπτονται για τους ασφαλισμένους, όχι όμως και τα απαραίτητα κονδύλια.
Οι ιδιώτες πάροχοι θεωρούν ότι έτσι θα πληρώνουν οι ίδιοι την κοινωνική πολιτική που επιχειρεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση, καθώς στο τέλος του χρόνου το κόστος για τις εξετάσει αυτές θα αφαιρείται από τα χρήματα των γιατρών και των εργαστηρίων με τη μορφή του clawback.
Πάντως από τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αναφέρεται χαρακτηριστικά:
Σας γνωρίζουμε ότι από 14-12-2016 ενεργοποιήθηκαν στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης www.e-prescription.gr οι παρακάτω εξετάσεις που αναφέρονται στην Κ.Υ.Α. με αρ. Α3(γ)/οικ.76492 (ΦΕΚ 3458/Β/26-10-
2016).
Από healthreport
Δείτε παρακάτω όλο τον κατάλογο


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου