-->

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ελλείψεις ...παντού στην Τριτοκοσμική Ευρώπη!

Αντιγράφουμε από τα tweets της Δημοσιογράφου κ Μαρίας Δεναξά από το Παρίσι.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
1.Covid-19 –Γαλλία: Εξαιτίας έλλειψης κρεβατιών στις εντατικές στις ζώνες όπου θερίζει η επιδημία, όπως είναι η Μιλούζ, οι γιατροί δεν διασωληνώνουν ασθενείς άνω των 70 ετών σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien

2.Covid-19:Οι χώρες χωρίς μάσκες και αντιβακτηριδιακά για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς επαρκή αριθμό κρεβατιών στις εντατικές, συγκαταλέγονται στις τριτοκοσμικές. Τα παραπάνω συμβαίνουν στην ανεπτυγμένη Ευρωπη που με τις μεταρρυθμίσεις της υποβαθμίζεται σε τριτοκοσμική.

Και το σχόλιο μας: Ο ιός τελικά θα μπορούσε να μην είναι τόσο θανατηφόρος - δηλαδή κάτω από το 1% όπως έχει αποδειχτεί. Φαίνεται ότι τον πολύ κόσμο δεν σκοτώνει η αρρώστια αλλά οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, τα μνημόνια, το ξεπούλημα του Δημόσιου συστήματος υγείας.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Πως να ξεχάσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι που και σήμερα είναι "αστέρες" να δηλώνουν πως θα ήθελαν να δουν πολλά δημόσια Νοσοκομεία να γκρεμίζονται! (ψάξτε λίγο και θα βρείτε αυτές τις δηλώσεις...κυκλοφορούν ακόμα, ας μην κάνουμε εμείς - αρνητική βεβαίως - διαφήμιση και μας κάνουν μήνυση ότι είπαμε την αλήθεια!
Σήμερα τι λένε; Πως έχουμε ατομική ευθύνη και μόνο! Και πως πρέπει να ...πεθάνουμε στο σπίτι! Ο καθένας μόνος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.