-->

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες 1/10 εξόρμηση του Σωματείου εργαζομένων στο Α.Φλέμιγκ στο κέντρο των Μελισσίων.
Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης του κόσμου που πραγματοποιεί το Σωματείο, αρκετός κόσμος, εργαζόμενοι, παλιοί συνάδελφοι, ακόμα και συνταξιούχοι αλλά και η πρωτοβουλία κατοίκων Μελισσίων Πεντέλης, με την ανακοίνωση του Σωματείου αλλά και δια ζώσης ενημέρωση με μεγάφωνο πραγματοποιήσαμε μια επιτυχημένη ενημερωτική εξόρμηση.

Αξιοσημείωτη υπήρξε η αποδοχή του κόσμου και η έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα μας για να μην καταργηθεί, αλλά αντίθετα να επαναλειτουργήσει η Πτ. Μπόμπολα, να σταματήσουν οι απόπειρες κατάργησης ολόκληρου του Α. Φλέμιγκ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Με βάση αυτή την εμπειρία είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να συνεχίσουμε. Τόσο την ενημέρωση του κόσμου, όσο και να προχωρήσουμε το συντομότερο σε δυναμικές κινητοποιήσεις, ενάντια στις αυθαιρεσίες της Δημοτικής αρχής που επιχειρεί να βάλει ταφόπλακα στην Πτ. Μπόμπολα, αλλά και ενάντια στην πολιτική ηγεσία και στη Διοίκηση του Νοσοκομείου που σκόπιμα αφήνει το Νοσοκομείο χωρίς προσωπικό, σχεδιάσει καταργήσεις και μεταφορές κλινικών με σκοπό να μην είναι δυνατή λειτουργία του και μετά την πανδημία να οδηγηθεί σε κλείσιμο.
Σοβαρότατο ζήτημα είναι επίσης οι συνθήκες νοσηλείας των ασθενών με COVID, που αναγκάζονται να νοσηλεύονται σε άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες χωρίς να είναι δυνατή η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Παρακάτω η ανακοίνωση μας που αναφέρεται περισσότερο αναλυτικά στα παραπάνω, και που μοιράστηκε στους Μελισσιώτες και στους εργαζόμενους της περιοχής μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.