-->

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Πτ. Μπόμπολα: Συνεχίζεται η αυθαιρεσία του Δήμου με κυβερνητικές πλάτες...



Συνεχίζει την αυθαιρεσία και τις χοντρές παρανομίες ο Δήμος Πεντέλης που με κυβερνητικές πλάτες επιχειρεί να βάλει ταφόπλακα στην Πτ. Μπόμπολα του Α. Φλέμιγκ. 
Σε μια περίοδο που η πανδημία όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά αντίθετα θεριεύει και συνεχίζει να σκοτώνει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, κλείνουν νοσοκομεία που θα μπορούσαν να δώσουν υγειονομική ανάσα σ' όλη την Αθήνα. 

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
Αναρτούμε παρακάτω από τη THESI.GR  μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου, που όμως στο ζήτημα της Π Μπόμπολα είναι πλειοψηφία - καθώς οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων είναι ξεκάθαρα ενάντια στο λουκέτο της Πτ. Μπόμπολα που επιχειρεί με πρόσχημα την προσχολική αγωγή η παράταξη που "κυβερνά" το Δήμο. Γι' αυτό άλλωστε δεν υπάρχει καν η απαραίτητη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Διαφωτιστική λοιπόν από πολλές απόψεις η συνέντευξη αυτή για τις ...απατεωνιές που γίνονται με την πολιτική ηγεσία να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει!  


 Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πεντέλης Βασίλης Μπούρας, με κείμενό του παρεμβαίνει στο θέμα του ΦΕΚ για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στην πέρυγα Μπόμπολα.

Αναλυτικά η παρέμβαση του Βασίλη Μπούρα:

Μέ τήν ρήση "ο σκοπός αγιάζει τά μέσα" καί την ιδιοκτησιακή αντίληψη για την πόλη πού διακατέχει ορισμένους, φτάσαμε στην δημοσίευση απόφασης σέ ΦΕΚ, πού στηρίχτηκε σε παραποιημένα στοιχεία!

Μέ πρακτικές άλλων δεκαετιών και προκειμένου να νομιμοποιηθεί με το "έτσι θέλω", η λειτουργία μεταξύ άλλων και της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στην πτέρυγα Μπόμπολα, αναβαπτίστηκε απόφαση της οικονομικής επιτροπής σε απόφαση δημοτικού συμβουλίου!
Γιά τους μη γνωρίζοντες, 
η απόφαση τού δημοτικού συμβουλίου για την αποδοχή παραχώρησης της εγκατάστασης από τόν ΕΦΚΑ, (μέχρι σήμερα δέν υφίσταται), αποτελεί βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.
Θά είναι λοιπόν αφελής, όποιος δεν αντιλαμβάνεται το ύποπτο της υπόθεσης, με δεδομένο τα όσα έχουν προηγηθεί γιά τόν χώρο.
Δέν είμαι αρμόδιος για να βρώ τον "νονό" της τελετής, (μόνο εικασίες μπορώ να κάνω),
αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί και θα υποστεί τις συνέπειες.
Σίγουρα η καθ' όλα άξια υφυπουργός κ Ζαχαράκη, δέν θά έβαζε την υπογραφή της εάν γνώριζε την παρατυπία, αλλά όμως οφείλει άμεσα να  διερευνήσει το θέμα.
ΥΓ Εντύπωση προκαλεί ότι η διαπίστωση για το σοβαρό αυτό ζήτημα, δέν έγινε από κάποιον πολιτικό ή υπηρεσιακό παράγοντα,αλλά από τον πρόεδρο τής Ένωσης γονέων Πεντέλης.
Νά υποθέσω, ότι η αποκάλυψη οφείλεται στήν καλή παρατηρητικότητα τού προέδρου καί δέν είναι καθ' υπόδειξη του γνωστού "άτακτου" μέλους της συνδιοίκησης!
Ο νοών νοείτω και ουαί τώ ανοήτω!

Διαβάστε τη συνέντευξη από τη THESI ΕΔΩ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.