-->

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

4η Υ.ΠΕ: Ένας ακόμα συνάδελφος έχασε τη ζωή του. Οι εμβολιασμοί αναβάλλονται...


  • Στην αρχή μας φοβέρισαν. Έφτασαν ακόμα και να κάνουν ΕΔΕ σε όσους συναδέλφους κόλλησαν. 
  • Όταν αντιδράσαμε μας τιμώρησαν με εκδικητικές μετακινήσεις.
  •  Μετά ήρθαν τα εμβόλια - όσα ήρθαν τέλος πάντων - Έπεσαν  υπουργοί, "στελέχη", παράγοντες να τα κάνουν πρώτοι απ' όλους. Αντέδρασε η κοινωνία όλη και το σταμάτησαν. 
  • Δεν πέρασε μια μέρα και αναβάλλουν τους εμβολιασμούς των υγειονομικών. Χωρίς εξήγηση, χωρίς να αισθάνονται υποχρεωμένοι να πουν έστω μία δικαιολογία. Μετά από τόσο "προγραμματισμό" 

Στο μεταξύ οι υγειονομικοί συνεχίζουν να κολλάνε και να πεθαίνουν...

(στη χώρα μας: Μέσα σε 2 μήνες 4,5 χιλιάδες νεκροί. Στη 2η  θέση σε ποσοστό θανάτων / 100.000 κατοίκους)

Ένας νέος άντρας, με καταγωγή από το Χρώμιο Κοζάνης, είναι ένα από τα τελευταία θύματα του Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία.

O 36χρονος, ο οποίος ήταν τεχνολόγος βιοιατρικής στην 4η ΥΠΕ, δεν είχε υποκείμενο νόσημα και εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας πριν από έναν μήνα. Τα δύο πρώτα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκε βγήκαν αρνητικά. Ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική, όπου μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας, το τρίτο τεστ για βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο 36χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ πλαστικής του Παπανικολάου και στη συνέχεια στην πνευμονολογική ΜΕΘ.

«Είναι ο 18ος υγειονομικός που χάνουμε από την πανδημία. Ακόμη 13 είναι διασωληνωμένοι. Εδώ και καιρό ζητάμε ο θάνατος των συναδέλφων μας να χαρακτηριστεί εργατικό ατύχημα προκειμένου να αποζημιωθούν οι οικογένειες αυτών των ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση. Ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα», δήλωσε στην ιστοσελίδα Thestival o κ. Γιαννάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.