-->

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ


Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, είναι αναγκασμένο να αναβάλλει την αυριανή κινητοποίηση στην πύλη του Νοσοκομείου, λόγω του προγραμματισμένου εμβολιασμού μεγάλου μέρους του προσωπικού ο οποίος θα γίνει στο Σισμανόγλειο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. 
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το (έτσι κι' αλλιώς) λιγοστό προσωπικό που θα απομείνει στο Νοσοκομείο, επέβαλλε στη λήψη αυτής της απόφασης.
Συναδέλφισες και συνάδελφοι,  πρόκειται για ακόμα ένα αποτέλεσμα του παραλογισμού του αποκλεισμού του Φλέμιγκ από την εμβολιαστική διαδικασία, (η οποία - κακώς- φορτώθηκε στα Νοσοκομεία, επιβαρύνοντάς τα ακόμα περισσότερο) που εκτός των άλλων, προκαλεί και μεγάλη ταλαιπωρία στους εργαζόμενους.
Το ΔΣ του Σωματείου με περιοδείες στο Νοσοκομείο και κάθε άλλο τρόπο θα συναντηθεί με όλους τους συναδέλφους που είναι αποκλεισμένοι στις κλινικές του covid αφότου το Νοσοκομείο μας έχει μετατραπεί σε "μίας νόσου". 
Σκοπός είναι να γίνει ενημέρωση και προγραμματισμός για τη συμμετοχή μας στις επόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις που χρειάζεται να είναι μαζικές, δυναμικές και μαχητικές.
 Όχι μόνο για να σπάσει η τρομοκρατία και η σιγή νεκροταφείου που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, αλλά και για να διεκδικήσουμε την ένταξη στα ΒΑΕ, μαζικές προσλήψεις προσωπικού, Μονιμοποίηση των συμβασιούχων, επαναλειτουργία και ενίσχυση του Φλέμιγκ, Υγειονομική αξιοποίηση της Πτ. Μπόμπολα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.