-->

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Όχι άλλο προγραμματισμό παιδιά! Αφήστε το στην τύχη...θα ισορροπήσει καλύτερα! Καταγγελίες για αναβολή εμβολιασμών υγειονομικών σε πολλά νοσοκομεία της χώρας.



  • Tην πρώτη, έμμεση (αλλά αναγκαστική) αναβολή εμβολιασμών,
    πρωτίστως υγειονομικών, προκειμένου να εμβολιαστούν μέλη και στελέχη της Κυβέρνησης και των συγγενών τους, μετά την κατακραυγή του κόσμου, ευτυχώς την ξεπεράσαμε. 
  • Ταυτόχρονα ήρθαν και μερικά ακόμη εμβόλια. Αναθαρρήσαμε κάπως, είπαμε ότι επιτέλους θα προγραμματίζονταν ο εμβολιασμός των υγειονομικών, έστω της "πρώτης γραμμής" αλλά και όσων έχουν άμεση ανάγκη. 
  • Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη την συνεχή διαστρέβλωση των ΜΜΕ που έχουν αντικαταστήσει τη συζήτηση για την έλλειψη εμβολίων και του "ό,τι νάναι" προγραμματισμού με την "φουσκωμένη" εικόνα ότι τάχα υπάρχει σοβαρό αντι-εμβολιαστικό κίνημα. Κάπως δηλαδή σαν να έχουμε τα εμβόλια στην αποθήκη, να παρακαλεί η κυβέρνηση τους υγειονομικούς και αυτοί να μην θέλουν τα κάνουν!
(Τον ζήσαμε αυτόν τον προγραμματισμό και στο δικό μας Νοσοκομείο που οι εμβολιασμοί ...δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες της διοίκησης τη μία μέρα θα γίνουν "έτσι¨" και την άλλη "αλλιώς" Αυτό το "αλλιώς" είναι και το πλέον δυσλειτουργικό καθώς αναγκάζει τους συναδέλφους να πηγαινοέρχονται στο Σισμανόγλειο...)

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ  

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

UPDATE: 02 Ιαν. 2021, 13:24

Όπως αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, στο twitter, «αναβλήθηκαν σήμερα (2/1), 470 ραντεβού για εμβολιασμό υγειονομικού προσωπικού στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» Αθήνας, κλεισμένα για Δευτέρα 4/1». Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, ενώ τα συνεργεία και οι χώροι για τον εμβολιασμό των υγειονομικών, βρίσκονταν σε ετοιμότητα, έπειτα από «άνωθεν εντολή», η διαδικασία ακυρώθηκε επ’ αόριστον.

Μέσα σε αυτόν το "οργασμό" προγραμματισμού, την ώρα που ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, διαμηνύει ότι  από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, διαβάζουμε μπαράζ καταγγελιών από νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα για ταυτόχρονες ακυρώσεις αυτών ακριβώς των (κατά τα άλλα "προγραμματισμένων") εμβολιασμών.
Τις εν λόγω καταγγελίες που αφορούν περιοχές όπως η Αρκαδία, η Ηλεία, η Μεσσηνία, το Μεσολόγγι, η Χαλκίδα, ο Βόλος αναδεικνύουν δημοσιεύματα τοπικών μέσων, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό e-thessalia.gr, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ επικοινώνησε με την διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει κανένας εμβολιασμός υγειονομικού την Δευτέρα στο Νοσοκομείο και εμβόλια δεν πρόκειται να σταλούν την Κυριακή. Η απόφαση φέρεται να αφορά επίσης τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, όπου είχαν προγραμματιστεί εμβολιασμοί. Αντίστοιχα, σύμφωνα με το documento.gr, ακυρώσεις εμβολιασμού θα ισχύσουν και για τους νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας, ενώ, το apokalypseis.com δημοσιεύσει έγγραφο το οποίο φέρεται να είναι η ειδοποίηση προς το ιατρικό προσωπικό, η οποία αναφέρει: 

<< Έπειτα από προφορική επικοινωνία της 6ης ΥΠΕ δεν θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός την Δευτέρα 4.1.2021 άρα δεν ισχύουν και τα ραντεβού. Αναμένονται νεότερες οδηγίες . Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι. Εκ της Διοικήσεως.>>

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ!

Όπως φαίνεται, μάλλον θα πρέπει να είμαστε τυχεροί που δεν ήρθαν οι εκατομμύρια δόσεις εμβολίων που μας έταζαν, από την εποχή ακόμα που δεν είχε καν εγκριθεί κανένα εμβόλιο. Φαντάζεστε τι "Πανδημία" επιτυχημένου προγραμματισμού θα είχαμε τότε!

Ας σοβαρευτούμε όμως. Όπως όλα δείχνουν, για μία ακόμα, τίποτα που αφορά τη ζωή και την ασφάλειά μας, το δικαίωμα του κόσμου, όχι μόνο στον δωρεάν και έγκαιρο εμβολιασμό αλλά και στην περίθαλψη γενικά, δεν είναι αυτονόητο.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε χωρίς αυταπάτες, ότι όλα πρέπει να τα κατακτήσουμε με αγώνες και διεκδικήσεις. 
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ!

Για άλλη μία φορά, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σημ. Στοιχεία αντλήσαμε από το Pressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.