-->

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα ελλήνων υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. (Τελικά μόνο τις κινητοποιήσεις μας δεν μπορούν να απορρίψουν!)


Το ευρωπαϊκό δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου απέρριψε αιτήματα προσωρινής δικαστικής προστασίας που υπέβαλαν Έλληνες υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Όπως αναφέρεται, οι 30 υγειονομικοί που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία είχαν υποβάλλει 2 αιτήματα κατά της Ελλάδας. Στις 7 Σεπτεμβρίου το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει τα αιτήματα.

Αυτή είναι η είδηση που πήραμε από την Iatropedia. 

Επιβεβαιώνεται έτσι η άποψη που πολλές φορές έχουμε διατυπώσει: Η λύση σε τέτοια ζητήματα, δεν δίνεται από τα δικαστήρια ή τουλάχιστον δεν δίνεται από τα δικαστήρια αν δεν δρουν όλες οι κοινωνικές δυνάμεις που τα υπερασπίζονται. Αν δηλαδή δεν διαμορφωθούν οι κοινωνικές αντιστάσεις που θα επιβάλλουν τη  λύση ακόμα και αν χρειαστεί ως επιστέγασμα δικαστική απόφαση.

Δηλαδή, χωρίς αντίσταση από τους εργαζόμενους, χωρίς μαζικές κινητοποιήσεις δεν πρόκειται να κερδηθεί όχι μόνο το δικαίωμα επιλογής στον εμβολιασμό, αλλά και κανένα άλλο από τα πολλά και σοβαρότερα που αντιμετωπίζουμε οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.