-->

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Όχι» στην αξιολόγηση από τους εργαζόμενους του Ευαγγελισμού


Σημ. Επιβεβαιώνεται μέρα μα τη μέρα, καθώς γίνονται ΜΑΖΙΚΕΣ συνελεύσεις, ύστερα από πολύ καιρό, στα Νοσοκομεία. η απόφαση των συναδέλφων να αντισταθούν και να καταργήσουν στην πράξη το νόμο της ψευτο - αξιολόγησης/ απολύσεων. Οι περισσότερες αποφάσεις είναι ομόφωνες και αντανακλούν τη διάθεση του κόσμου, σ' όλο το Δημόσιο τομέα. 
Δημιουργούνται λοιπόν οι προϋποθέσεις για νίκη των εργαζομένων. ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

Μάχη ενάντια στην αξιολόγηση δίνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ώστε η «αντιδραστική» -όπως χαρακτηρίζεται- διάταξη, να μείνει στα χαρτιά.
Οι εργαζόμενοι του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας ζητούν με ομόφωνη απόφαση της γενικής του συνέλευσης να καταργηθεί ο νόμος 4250\14, ως προθάλαμος απολύσεων και παραπέρα ιδιωτικοποίησης της υγείας. Καλούν επίσης τους εργαζόμενους και τα διοικητικά στελέχη του νοσοκομείου να απέχουν από τη διαδικασία της αξιολόγησης, ενώ θα συγκεντρωθούν και υπογραφές ενάντια στο νόμο, αλλά και για την ανάδειξη των οξυμένων προβλημάτων του Ευαγγελισμού. Επιπλέον, προειδοποιούν ότι θα μπλοκάρουν στην πράξη την έκδοση απόφασης για επιμερισμό ποσοστών στους κλάδους.
Για την Τρίτη 13 Μαΐου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 8 το πρωί, στα Επείγοντα του νοσοκομείου, ενώ στις 14 Μαΐου, οι εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού θα πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, στις 12 το μεσημέρι.

Πηγή: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.