-->

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής, μετά από επικοινωνία που είχαμε, είναι πως εκδόθηκε έγγραφο από το Υπουργείο, το οποίο προωθήθηκε σήμερα στην ΥΠΕ και από εκεί θα κοινοποιηθεί στα Νοσοκομεία, σχετικά με την παράταση ως το τέλος του χρόνου των τρίμηνων μετακινήσεων.
Χρειάστηκε κυριολεκτικά να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, για να δοθεί - ξανά - αυτή η λύση με την παράταση. Για άλλη μια φορά λοιπόν το καθεστώς ανασφάλειας και αβεβαιότητας πολλών εργαζομένων διατηρείται χωρίς να δίνεται ουσιαστική λύση.

Το γεγονός ότι οι συνεχείς ανανεώσεις των τρίμηνων μετακινήσεων συνεχίζονται και έχουν καταντήσει να κρατούν από πολλούς μήνες έως και χρόνια, στο Αμαλία Φλέμιγκ, επιβεβαιώνουν ένα και μόνο πράγμα: Οι 300 διαθεσιμότητες που στέρησαν το νοσοκομείο από προσωπικό πρέπει άμεσα να ανακληθούν και να καταληφθούν οι θέσεις από μόνιμο προσωπικό. Αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει το Νοσοκομείο. 
Σε κάθε περίπτωση - κάτι που είναι άμεσα εφικτό - πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μετάταξης - μεταφοράς θέσης του προσωπικού που το ζητάει και ήδη υπηρετεί στο Φλέμιγκ υπό το ανασφαλές καθεστώς των ανανεούμενων μετακινήσεων. ΑΥΤΗ Η ΟΜΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ.

Όπως ΕΠΊΣΗς πρέπει να λήξει η τακτική διοικήσεων που με διάφορα τερτίπια δεν επιτρέπουν σε πρώην εργαζόμενους του Φλέμιγκ να μετακινηθούν στο Νοσοκομείο. Δεν λύνεται με ανθρωποφαγία το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού! 

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΤΡΙΜΗΝΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. 
ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.