-->

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΈΛΕΙΠΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ "ΑΤΤΙΚΟΝ" (ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΡΔΙΕΣ...)

Αποφασισμένος να αντικαταστήσει άμεσα την διοίκηση του Αττικού νοσοκομείου, είναι ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς η επίσκεψή του την Τετάρτη στο νοσηλευτήριο, του επεφύλαξε μία ...έκπληξη.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, επισκέφθηκε σήμερα το Αττικόν, αλλά δεν βρήκε κανέναν από τη διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς τόσο η διοικήτρια, όσο και υποδιοικήτρια έλειπαν με άδεια, όπως πληροφορήθηκε. Εν τω μεταξύ, η ειρωνεία της ιστορίας, είναι ότι ακόμη και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, έλειπε με άδεια.
Ο υπουργός Υγείας συνομίλησε ωστόσο με ασθενείς και προσωπικό, αλλά φέρεται αποφασισμένος, να αντικαταστήσει άμεσα την διοίκηση του νοσοκομείου. Να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη το Αττικόν είχε γενική εφημερία.
Εν τω μεταξύ ο υπουργός Υγείας, επισκέφθηκε την Τετάρτη και τις Μονάδες ΠΕΔΥ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) των Δήμων Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Αγίας Βαρβάρας. Κατά την επίσκεψή του στις μονάδες Υγείας, πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς των Δήμων, καθώς και με εκπροσώπους ιατρικού και λοιπού προσωπικού των μονάδων.
Από:onmed.gr
Σημ: Αυτά είναι ..."ισοδύναμα"! Δε μ' αφήνετε να διώξω τις Διοικήσεις; Τώρα θα σας δείξω εγώ! Μόνο που έτσι δε γίνεται δουλειά. Οι διοικήσεις διορίζονται για να εφαρμόζουν συγκεκριμένες πολιτικές "κατ' εντολήν" και όχι για τα μαύρα τους τα μάτια! Άρα το ζήτημα πριν απ' όλα είναι πολιτικό και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η όποια απόπειρα να το αντιμετωπιστεί με πονηριές, πολύ απλά δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. (Χωρίς να αναφερόμαστε ντε και καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει πράγματι θέμα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.