-->

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ!

   Είναι αστείο να χρειάζεται να επιχειρηματολογούμε για το την αναγκαιότητα να υπάρχει ένας πωλητης νερού και καφέ στα επείγοντα ή στα τακτικά ιατρεία ενός Νοσοκομείου που εξυπηρετεί γύρω στις 3.000 ανθρώπους το μήνα! 
Κι' όμως...Τίποτα δεν είναι αυτονόητο καθώς ποτέ δεν ξέφυγε από τη σκέψη των Διοικήσεων,  οτι το Φλέμιγκ είναι για κλείσιμο. Άρα η απαξίωσή και ο στραγγαλισμός του βολεύουν καθώς κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως πάντα δικαιολογίες υπάρχουν. Εδώ όμως δεν πρόκειται ούτε για καθυστέρηση ενός, δύο, τριών μηνών,ούτε καν για πρόσθετο κόστος στο Νοσοκομείο.
 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
 Ας θυμίσουμε λίγο την ιστορία: Κοντά δύο χρόνια τώρα έχουν αποσυρθεί από το Νοσοκομείο οι αυτόματοι πωλητές νερού, καφέ κλπ, με αποτέλεσμα από τις 10 το βράδυ και μετά που κλείνει το κυλικείο, να ταλαιπωρούνται εργαζόμενοι και κυρίως οι ασθενείς και οι συνοδοί που δεν έχουν να πιούν ούτε ενα μπουκάλι νερό, ούτε ένα καφε  ή κάποιο συσκευασμένο φαγώσιμο για να βγάλουν τη νύχτα και τις ατέλειωτες ώρες της αναμονής τους. Το πρόβλημα βεβαίως είναι εντονότερο τις ημέρες της γενικής εφημερίας που οι άνθρωποι έρχονται απροετοίμαστοι και έκτακτα στο Νοσοκομείο.
   Εκτός από την ταλαιπωρία, πάρα πολλές φορές οι εργαζόμενοι που κάνουν βάρδια έχουν πληρώσει τη νύφη και έχουν υποστεί τα δικαιολογημένα παράπονα του κόσμου. Πρίν καιρό, για παράδειγμα, ένας αγανακτισμένος συνοδός μας πέταξε κυριολεκτικά στα μούτρα μια συσκευασία με μπουκαλάκια νερό για να δίνουμε σε ασθενείς, αφού μας στόλισε καλά καλά με ουκ ολίγα κοσμητικά...
   Τόσο το Σωματείο (πχ. ΕΔΩ ), όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, έχουν ζητήσει επανειλημμένα από τη Διοίκηση να λυθεί το πρόβλημα. Να τονιστεί πως η ανάδειξη εργολάβου μέσα από τις σχετικές διαδικασίες είναι επωφελής για το Νοσοκομείο καθώς ο διαγωνισμός είναι πλειοδοτικός. Δηλαδή το Νοσοκομείο ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ταυτόχρονα με την εξυπηρέτηση που θα παρέχει στους πολίτες. Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα ακόμα παραμένει και ο κόσμος ταλαιπωρείται (και αγανακτεί).
Πρόσφατα πήραμε (για άλλη μια φορά)  τη διαβεβαίωση πως ...όπου να'ναι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα τοποθετηθούν οι αυτόματοι πωλητές. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου